Advocatenkantoor van der Donck – voor al uw juridische zaken

Bent u ondernemer en heeft u een conflict met uw zakenpartner of heeft u al jaren ruzie met uw buren omdat jullie het maar niet eens worden over de hoogte van de schutting die de buurman zonder overleg heeft geplaatst? Advocatenkantoor van der Donck in Maarn staat cliënten uit de wijde omgeving deskundig bij in al uw juridische zaken op het gebied van burenrecht. Het kantoor is daarnaast ook gespecialiseerd in ondernemingsrecht, bouwrecht en strafrecht.

Een persoonlijke een adequate aanpak

Paul van der Donck is al sinds 1998 als advocaat werkzaam. Eerst op de Veluwe, daarna in Houten en sinds januari 2018 is zijn advocatenkantoor gevestigd in een karakteristiek koetshuis op landgoed ’t Stort in Maarn. Bij advocatenkantoor van der Donck zetten zij zich in voor zowel ondernemers als particulieren en richten zich op verschillende rechtsgebieden. Hun werkwijze kenmerkt zich door ervaring en een persoonlijke, adequate manier van werken.

Van der Donck staat cliënten bij met zowel kortdurende geschillen als langlopende zaken. Bij een eerste gesprek met cliënten is het belangrijk om zo snel mogelijk uw juridische vragen helder te krijgen. Zij kunnen u hierbij ook vragen om per post of e-mail relevante documenten toe te sturen zodat er een zo compleet mogelijk beeld van de zaak wordt gevormd. Na een degelijke voorbereiding, volgt een gesprek op het kantoor van het advocatenbureau om samen alle belangrijke aspecten van de zaak door te spreken. Vervolgens wordt er in overleg met u een gepaste strategie ontwikkeld. Bij van der Donck staat een open, transparante communicatie en een prettige samenwerking voorop.

Onderscheidende factoren

Het centraal gelegen kantoor is zowel goed bereikbaar met de auto als met het openbaar vervoer en ligt op vijf minuten loopafstand van het treinstation van Maarn. Het kantoor kenmerkt zich door de mogelijkheid om in alle rust en met alle nodige privacy met cliënten in gesprek te gaan. Daarnaast onderscheidt advocatenkantoor van der Donck zich door hun persoonlijke benadering, maatwerk, expertise, nuchtere aanpak en door korte communicatielijnen. Met een schat aan (proces)ervaring in heel Nederland is van der Donck beproefd juridisch adviseur, sparringpartner en pleiter bij rechtbanken en gerechtshoven. Ook neemt hij vakkundig de rol op zich van vertegenwoordiger van aandeelhouders/bestuurders tijdens een algemene vergadering van aandeelhouders en is hij een bekwaam onderhandelaar.

Van der Donck is als groot voorstander van samenwerkingsverbanden onderdeel van JuriQueeste, een groep van acht advocatenkantoren in de regio Utrecht. Binnen dit netwerk verwijzen de leden cliënten naar elkaar door, worden intervisiemomenten ingepland en wordt een overkoepelende klachtenregeling gehanteerd.

Contact voor juridisch advies

Woont u in de omgeving Utrechtse Heuvelrug en heeft een geschil waarbij u deskundig, juridisch advies kunt gebruiken? Met ruim 20 jaar aan ervaring staat het team u graag terzijde met hun diensten en advies. De koffie staat voor u klaar!

https://vanderdonck.nl/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.