3EGolf
Image default
Bedrijven

Altijd volledige netspanning met een UPS installatie

Een UPS installatie zorgt altijd voor 100% netspanning. Hierdoor is zo’n installatie vooral voor bedrijven een waardevol apparaat. Zo weet u namelijk altijd zeker dat uw productie door kan gaan, zelfs wanneer de stroom uitgevallen is. Zo blijven uw inkomsten gegarandeerd. Ook voorkomt een UPS installatie gevaarlijke situaties, door het garanderen van elektriciteit voor bijvoorbeeld de gezondheidszorg, de industrie en olie -en gassector. Wanneer er in bijvoorbeeld deze sectoren geen constante stroomvoorziening is, kan dat gevaarlijk zijn voor werknemers in deze sectoren en patiënten in de zorg. Deze gevaren kunnen zelfs levens in gevaar brengen. Maar ook kunnen stroomstoringen voor problemen zorgen, bijvoorbeeld bij commerciële bedrijven en datacenters, die niets meer kunnen verkopen. Dat is natuurlijk een ramp voor ieder commercieel bedrijf.

Welke soorten UPS installaties zijn er?

Wanneer u een UPS installatie aanschaft, heeft u de keuze uit verschillende typen. Dit zijn de roterende en statische UPS systemen. Bij roterende UPS systemen wordt de spanning opgewekt door een generator. Bij een statische UPS installatie gebeurt dit door middel van een batterij. Een roterende UPS installatie is het meest geschikt voor een grote energiebehoefte. Wanneer u wat minder elektriciteit nodig heeft, dan is het gebruik van een statische UPS installatie voldoende. Zo heeft u de juiste hoeveelheid energie die op een veilige manier wordt opgewekt.

Profiteer van de voordelen van een dynamische UPS installatie

Het gebruik van een dynamische UPS installatie is vaak de beste optie. Deze neemt namelijk het minste ruimte in beslag en kan minutenlang stroom leveren. Hiermee is een UPS installatie geschikt voor korte stroomdips. Met zijn roterende vliegwiel levert een dynamische UPS installatie duurzame energie in de vorm van windenergie. Op deze manier heeft u altijd stroom, die ook nog eens op een milieuvriendelijke wijze wordt opgewekt. Zoals u ziet biedt een dynamische UPS installatie alleen maar voordelen.

https://www.energysolutionscenter.com

Gerelateerde artikelen

Leuk oud eiken bankje gezocht?

Vliegengordijnen kopen is een zeer goede investering

Cadeau voor jouw moeder

3eGolf.nl