3EGolf
Image default
Telefonie

Apple Reparatie

Apple reparatie Antwerpen

Je hebt net je Apple toestel laten vallen en bent haastig op zoek naar een herstelpunt. De Telefoon Reparatie Winkel is de specialist op het gebied van de Apple reparatie Antwerpen. Wij herstellen al jaren alle modellen iPhones, iPads, Macbooks en iMac’s. Op de meeste door ons vervangen onderdelen krijg je dan ook 2 jaar garantie. Het mooie van onze reparatie winkel is dat je zonder afspraak bij ons binnen kan wandelen en nog geen uur later sta je weer buiten met een goed werkend Apple toestel. Omdat wij al jaren Apple reparaties uitvoeren zijn we er goed en heel snel in geworden. Wist je dat je bij ons mee kan kijken terwijl wij jou toestel herstellen. Dit is uniek en kan nergens anders.

iPhone X reparatie Antwerpen

We repareren alle modellen Apple aparatuur, maar op dit moment zien we wel dat de iPhone X reparatie het vaakst voor komt. Het vervangen van het scherm, batterij of oplaadconnector zien we bijna dagelijks. Dat wil niet zeggen dat de iPhone x een slecht toestel is, maar hij is inmiddels 2 jaar oud en erg veel mensen hebben er 1. Daardoor is het logisch dat we hem zo vaak bij ons binnen zien komen. Verder staan de iPad scherm en Macbook accu’s op nummer 2 en 3. Al deze reparaties voeren we binnen 1 uur uit. Je mag wachten bij ons in de winkel maar je kan ondertussen ook om een boodschap. De Delhaize zit tegenover ons.

Liever een professionele Apple herstelling

Wij van De Telefoon Reparatie Winkel begrijpen als geen ander dat je jouw Apple toestel professioneel wilt laten repareren. Je hebt er veel geld voor betaald en wilt er nog lang plezer van hebben. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat wij alles weten over de apple toestellen en daardoor kunnen wij zorgen voor een goede en nette reparatie. Heb je vragen of wil je langskomen? Neem dan contact op via telefoon of onze website. Wij helpen je graag en verzekeren jou van een top reparatie. Al veel tevreden klanten ging je voor

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/reparatie/apple

Gerelateerde artikelen

Velig bellen met VOIP bij Vcare

Professionele VoIP reseller worden

Uw GSM (scherm) reparatie wordt binnen een half uur gefikst

3eGolf.nl