3EGolf
Image default
Dienstverlening

As sieraden laten maken in de buurt van Maastricht

Wanneer een dierbare overlijdt, wilt u misschien het liefst dat diegene nog elke dag om u heen is. Met as sieraden van Ricardo Trend Juwelier uit de omgeving van Maastricht is dat mogelijk. Bekijk het diverse aanbod online en maak uw keuze. Wat dacht u van een ashanger die u als ketting kunt dragen of armbanden en oorbellen waar de as van de overledene in is verwerkt. Buitenstaanders hebben geen idee dat het as in de sieraden is verwerkt, terwijl u met een fijn gevoel door het leven gaat. U vindt deze juwelier in het winkelcentrum Makado in Beek. Kom gerust eens langs en ontdek de verschillende as sieraden die deze specialist uit de omgeving van Maastricht te bieden heeft.

Uw dierbare altijd dichtbij

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de as in een urn op te bergen en deze in uw woonkamer te zetten. Maar wanneer u onderweg bent, kan het toch geen prettig gevoel geven. Met as sieraden is uw dierbare altijd in de buurt, of u nu door Maastricht loop of in Groningen bent. Was het de wens van de overledene om begraven te worden, maar wilt u wel zo’n mooi sieraad dragen? Dat kan! Geef de juwelier een beetje zand van bijvoorbeeld het graf en zij zorgen ervoor dat dit in een sieraad naar keuze wordt verwerkt. Hierdoor wordt de pijn letterlijk en figuurlijk draagbaarder.

Vakmanschap sinds 1992

Al sinds 1992 is Ricardo Trend Juwelier een specialist op het gebied van het maken van as sieraden in Maastricht en omgeving. Kom dan ook gerust eens langs voor persoonlijk en deskundig advies. Bespreek uw wensen en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment. Naast as sieraden vindt u hier ook horloges, ringen, armbanden en andere prachtige sieraden. Wist u dat u hier ook terecht kunt voor het laten schieten van gaatjes? Ook reparaties aan diverse sieraden worden met passie uitgevoerd.

https://ricardotrendjuwelier.nl/

Gerelateerde artikelen

Naambordjes koopt u online bij de Naambordensite

Waar kun je eenvoudig alles in 1 pakketten vergelijken?

Haaruitval? Overweeg een haartransplantatie in Turkije

3eGolf.nl