3EGolf
Image default
Eten en drinken

BBQ omgeving Arnhem

Heb je iets speciaals te vieren? Restaurant de Kommensaal biedt op een sfeervolle locatie in de omgeving van Arnhem een uitstekend BBQ All-in arrangement aan. Elk feest is uniek, dus daar hoort een unieke BBQ bij. De Kommensaal biedt een zelf samen te stellen BBQ-pakket aan. Je mag zelf de BBQ bedienen, het bier tappen en eten op een privé patio. Of kies voor een van de gezellig zalen: De Deel of de Van Gogh zaal. Samen met je gasten genieten van een heerlijke BBQ-buffet op een prachtige locatie!

Een uniek feest vieren

Restaurant de Kommensaal ligt op een prachtige locatie in Lathum. Je kan hier verschillende leuke activiteiten doen, zoals bedrijfsborrels, groepsuitjes, speciale feesten vieren of gewoon een avond uiteten. De Kommensaal biedt verschillende heerlijke buffetten aan. Van die buffetten is het BBQ-arrangement er een van. De Kommensaal biedt drie verschillende BBQ-pakketten aan. In deze pakketten zitten standaard: een eigen privé terras/patio, een eigen koelkast met drankjes, twee uur onbeperkt drinken, een tapinstallatie, borden met bestek en glazen en een eindschoonmaak. Voor elk pakket geldt ook dat er geen kok en bediening is. Zo’n BBQ-pakket kan voor verschillende gelegenheden besteld worden, bijvoorbeeld voor een teamuitje of voor een verjaardagsfeest. Bekijk hieronder wat de verschillende pakketten zijn.

Welke pakketten heeft de Kommensaal

Zoals hierboven gezegd heeft de Kommensaal in de omgeving van Arnhem drie verschillende BBQ all-in buffetten. Alle BBQ-buffetten kunnen gereserveerd worden vanaf 20 personen. Maar wat krijg je hier nu allemaal bij?

Bij BBQ-pakket 1 krijg je verschillende soorten vlees, zoals hamburgers, drumsticks en kipsatés. Naast vlees worden er twee soorten rauwkost geserveerd en kan er stokbrood gepakt worden. Bij het vlees hoort natuurlijk saus, er worden hier drie sausjes aangeboden. Er zijn twee verschillende salades aanwezig en wat boerenfriet met mayonaise. In BBQ-buffet 2 wordt hetzelfde als pakket 1 aangeboden maar dan met wat extra’s, zoals varkenshaas, garnalenspies, speklappen en heerlijke stokbrood met kruidenboter. Ook hierbij wordt er heerlijke gekruide boerenfriet geserveerd. In BBQ-pakket 3 krijg je wat exotischer vlees. Zo krijg je bij dit pakket: biefstuk, zoet pittige spareribs, varkenssaté spies en kip piri pri. Heerlijk! Verder krijg je hier ook de stokboord, rauwkost, sausen, salades en boerenfriet. Wanneer iedereen de buik vol heeft wordt er bij elk pakket afgesloten met koffie en thee. Ben je geïnteresseerd geraakt in een van de BBQ-buffetten van de Kommensaal? Neem dan contact met ze op.

 

Gerelateerde artikelen

Een barbecue voor iedereen

Populairste schepsnoep kopen doe je bij Snoepdiscounter

Welke is de beste percolator

3eGolf.nl