Bespaar tijd en onduidelijkheid met een hypotheekservice via makelaar in Den Bosch

Een makelaar in Den Bosch met een veelzijdige dienstverlening en service is Boumij Makelaars. U kunt bij deze NVM-makelaar terecht voor de aankoop of huur van een woning of appartement, voor de verkoop van uw eigen woning en voor aankoopbegeleiding. Daarnaast maakt hypotheekservice ook onderdeel uit van de dienstverlening van deze makelaar in Den Bosch. Vind u de zoektocht naar de juiste hypotheek een tijdrovende en ingewikkelde klus? Dan kunt u bij Boumij Hypotheken terecht voor gedegen advies.

Eerlijke en heldere adviezen van een onafhankelijk adviseur

Stapelen ondoorzichtige hypotheekadviezen zich op en ziet u door de bomen het bos niet meer? Om daar verandering in te brengen bent u welkom bij de adviseurs van Boumij Hypotheken. Boumij Hypotheken is een serviceonderdeel van Boumij Makelaars. Hiermee kan deze makelaar in Den Bosch u tegemoet komen met erkend onafhankelijke hypotheek adviseurs die u open en eerlijke adviezen geven. Op deze manier zult u snel weten of de bekostiging van uw gewenste koopwoning binnen uw mogelijkheden ligt met maandlasten die specifiek voor u acceptabel zijn. Deze adviseurs dragen het Keurmerk Financiële Dienstverlening en volgen de geheimhoudingsregels van de AFM. De inhoud van uw gesprek met een adviseur van Boumij Hypotheken wordt dan ook nooit gecommuniceerd naar de makelaars.

Werkwijze bij Boumij Hypotheken

U als klant staat centraal. Allereerst zal de hypotheekadviseur uw huidige situatie en wensen met u in kaart brengen. Hierbij wordt reëel gekeken naar wat mogelijk is en wat uw maandlasten gaan worden. Op basis hiervan zal de adviseur verschillende hypotheekvormen met u doornemen. Er is hierbij oog voor zowel de voor- als nadelen én de fiscale consequenties van iedere hypotheekvorm. De adviseur kan al uw onduidelijkheden weg nemen om zo tot een hypotheekvorm te komen die voor u juist is. Daarna zal een hypotheek offerte aangevraagd worden op basis van uw eisen en wensen en wordt er gekeken welke verzekeringsmaatschappij of bank de meest gunstige voorwaarden en rente heeft op basis hiervan. Na het doornemen en tekenen van de aanvraagformulieren en offerte zal de adviseur van Boumij Hypotheken het verdere traject met u doornemen en de administratieve afwerking verzorgen.

Terug naar boven