Betaalbaar dineren in een restaurant nabij Gennep

In Wanroij vindt u een gezellig restaurant voor een lunch of diner. In Grand Café ’t Raadhuis heeft u de keuze uit verschillende Bourgondische gerechten. De gerechten zijn samengesteld met verse producten uit de regio. Het personeel neemt altijd de tijd om van uw restaurantbezoek een aangename ervaring te maken. Daarbij heeft dit restaurant nabij Gennep een groot terras waar u op warme dagen uren kunt vertoeven. Dit à la carte restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag. Wilt u graag een gezellige tijd beleven in dit restaurant? Dan is het mogelijk om een tafel te reserveren via de website.

Geniet voor of na uw restaurantbezoek in de regio Gennep van een lekker biertje

Grand Café ’t Raadhuis beschikt naast een gezellig restaurant in de buurt van Gennep ook over een café. Dit café heeft een uitgebreide bierkaart met tal van klassiekers en speciaal bieren. Uiteraard kunt uw fris biertje ook combineren met een lekkere snack. Daarnaast biedt dit restaurant ook een bierproeverij aan. Hierbij proeft u vijf verschillende bieren, die uitgeschonken worden in speciale proefglaasjes. Daarbij is het ook mogelijk om een aantal hapjes te eten bij de proeverij of te kiezen voor een uitgebreid driegangen diner.

Combineer uw diner bij een restaurant dichtbij Gennep met een leuke activiteit

Wilt u binnenkort een teamuitje, familiefeest of vrijgezellenfeest organiseren in de regio van Gennep? Dan helpt Grand Café ’t Raadhuis u hier graag bij. In samenwerking met verschillende partners zorgt dit restaurant nabij Gennep graag voor een onvergetelijke dag. Op basis van uw wensen stellen we een aangepast programma op met binnen-en buitenactiviteiten. Hierbij kan het gaan over creatieve, culinaire, of actieve activiteiten. Nadien heeft u uiteraard de kans om gezellig te dineren in het restaurant. Zo creëert u een dag die bij iedereen in de smaak zal vallen. Wilt u graag een presentatie geven tijdens deze dag? Dan kunt u bij Grand Café ’t Raadhuis een geschikte zaal huren.

http://raadhuiswanroij.nl/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.