Breng uw droom in vervulling, boek een rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Langs de Tuinroute maakt u een bijzondere reis door Zuid-Afrika. Trekt deze rondreis al jarenlang uw aandacht? Omdat het u fantastisch lijkt om de prachtige kustlijn van dit Afrikaanse land te ontdekken? Of gaat uw voorkeur toch uit naar een rondreis door Namibië en Zuid-Afrika? Bij Oryx Travel is het allemaal mogelijk. Men denkt graag met u mee om de droomreis van uw leven te realiseren. De touroperator weet als geen ander dat iedere reiziger andere wensen heeft. De één droomt van een luxe rondreis langs de Tuinroute en de ander maakt liever een avontuurlijke selfdrive- of kampeerreis door Zuid-Afrika. Bent u klaar voor een avontuur? Bekijk dan de verschillende reisprogramma’s die vervolgens aan uw reiswensen worden aangepast.

De mooiste stops langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Ontdek Zuid-Afrika op een bijzondere manier, bijvoorbeeld door eigenhandig een roadtrip te maken langs de welbekende Tuinroute in dit land. Deze kustroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth is ongeveer 700 kilometer lang en brengt u langs de mooiste lagunes, dorpen en schitterende natuurparken. Hoe lang u erover doet? Dat is helemaal aan u. Maar Oryx Travel raadt u aan hier ruim de tijd voor te nemen. Geniet van het prachtige Mossel Bay, breng een bezoek aan het Knysna Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Ook is het mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië.

Een op maat gemaakte rondreis door Namibië met gespecialiseerde touroperator

Kiest u voor een van de kleinschalige groepsreizen van Oryx Travel? Bijvoorbeeld een van de rondreizen door Namibië? U merkt dan waarschijnlijk al snel dat het land in het teken staat van contrast, afwisseling en prachtige landschappen. U komt langs verschillende hoogtepunten van het land. Weet u al waar u naartoe wilt? Of heeft u geen idee? Bij Oryx Travel wordt uw rondreis door Namibië, of langs de Tuinroute in Zuid-Afrika, samengesteld aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring. Slaapt u in luxe lodges of toch in basic hotels? Wilt u kennismaken met de San-bevolking of wilt u op zoek naar de bijzondere woestijndieren? Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.