C-Bèta: flexibele werkplekken in Hoofddorp

Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Wilt u meer weten over onze werkplekken en evenementenlocaties? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we wat het beste bij u past.

Evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

U heeft de mogelijkheid uit één van onze  unieke evenementenlocaties. Wij bieden dit voor zowel grote als kleine groepen aan. Zo beschikt onze grootste locatie over 50 plaatsen en een bar. Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel. Naast deze ruimte beschikken wij ook over een kleinere ruimtes. Dit is fijn als u met minder personen bent. Dit is geschikt voor verschillende doeleinden zoals brainstormsessie envergaderingen. Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan zoals de ODS Container of de Finch. Deze zijn ideaal als evenementenlocatie voor kleine vergaderingen, presentaties of één-op-één-gesprekken

Ontdek onze bijzondere werkplekken

Wij zijn uniek in veel opzichten. Onze prachtige is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes.

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergadering. Dit is handig voor als u met kleine groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. Wij laten de keuze aan u. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten.

Op zoek naar een bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

https://c-beta.nl/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.