Dit is dé specialist in Douglas hout

Zoekt u een gespecialiseerde verkoper van Douglas hout dan bent u aan het juiste adres bij Tuinhout Compleet. Niet alleen vindt u een heel gevarieerd aanbod aan Douglas planken, balken, palen en regels en ribben in verschillende afmetingen, ook kunt u hier terecht voor advies en maatwerk. Het ruime assortiment van Tuinhout Compleet is online inzichtelijk via de webshop waar u indien gewenst ook meteen een bestelling kunt plaatsen. Door de grote eigen voorraad kan uw bestelling aan Douglas hout in de regel al binnen tien werkdagen bij u geleverd worden.

De brede toepasbaarheid van Douglas planken

Douglas hout is sterk, stabiel en kent een natuurlijke duurzaamheid waardoor het een heel geschikte houtsoort is voor buitenprojecten. Denkt u hierbij aan de vervaardiging van vlonders, terrassen, stallen, overkappingen en onder meer kapschuren. Daarnaast leent deze houtsoort zich ook uitstekend als gevelbekleding. Kies bijvoorbeeld voor Zweeds rabat Douglas hout als gevelbekleding. Hiermee creëert u een landelijke uitstraling van uw woning. Of gebruik Douglas planken bij de vervaardiging van meubelen of voor het maken van een voordelige schutting. De Douglas planken zijn in verschillende maten en afwerkingen bij Tuinhout Compleet te verkrijgen. Kies bijvoorbeeld voor bezaagde Douglas planken voor meubels of geschaafde Douglas planken voor een schutting.

Informatie en advies

Aanvullende informatie over het Douglas hout binnen het aanbod van Tuinhout Compleet vindt u op de website van deze houthandel. U heeft hier ook direct inzicht in de maten en diverse toepassingsmogelijkheden van het hout. Wijken de benodigde afmetingen voor uw project af van de maten in de webshop, heeft u een speciaal verzoek of wilt u advies inwinnen met betrekking tot uw project? Neem dan eens contact op met de specialisten van Tuinhout Compleet. Eveneens als zakelijke klant kunt u uitstekend terecht bij deze online houthandel. Een overzicht aan de voordelen van zakelijk afnemen via Tuinhout Compleet vindt u ook op de website van deze houthandel.

Terug naar boven