3EGolf
Image default
Bedrijven

Een gietvloer over tegels voor een uniek concept

Wanneer u uw woning gaat aanpassen, dan kunt u erover nadenken om een gietvloer over uw huidige vloer met tegels te laten aanbrengen. Deze vloer kan namelijk in veel vertrekken aangelegd worden en daarbij ook worden voorzien van vloerverwarming. Hierdoor heeft u niet alleen een mooie en unieke vloer, maar ook direct warme voeten in het vertrek waar de vloer met vloerverwarming is gecombineerd. De kosten voor een gietvloer zijn voorts interessant om deze optie te overwegen.

Een gietvloer over tegels in ieder vertrek

Een gietvloer over tegels kan in zowel woningen als kantoorpanden gelegd worden. Wanneer u een gietvloer in uw woning wilt hebben, dan kunt u ervoor kiezen om deze vloer aan te leggen in uw woonkamer of slaapkamers, maar ook in de badkamers en toiletten. U hoeft hierbij niet bang te zijn dat de gietvloer snel aangetast zal raken door water of het schuiven van meubels. De vloer heeft namelijk een extra beschermlaag, waardoor deze slijtvast wordt en vloeistofdicht.

Uw vloer blijft altijd intact

Daarnaast heeft u het grote voordeel dat de vloer geluiddempend en antislip is, waardoor u er gerust harder op kunt lopen of een keer kunt rennen. U zult hierdoor geen ongelukken of overlast veroorzaken, uw vloer blijft nog intact en er zullen nauwelijks gebruikssporen optreden. Mochten er voeten achterblijven op de vloer, dan kunt u deze er eenvoudig afhalen met een sopje.

De kosten voor een gietvloer

Welke keuze u ook maakt, de kosten voor een gietvloer blijven bij een bedrijf zoals bijvoorbeeld Soldicoat B.V. laag. Vraag een offerte aan en bekijk welke kosten u heeft bij de aanschaf van een gietvloer. Een gietvloer over tegels kan daarbij in verschillende kleuren gelegd worden. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om de kleur aan te passen aan uw interieur of juist om voor een bepaald design te gaan. De kleuren zijn namelijk ook te combineren, waardoor er een uniek ontwerp met mooie decoraties uit kunnen komen.

Gerelateerde artikelen

Het leven in Spanje

Uw terras en uw tuin als verlengstuk van uw huis

Fraaie gevelreclame Eindhoven laat u uitvoeren door Benelux Sign Systems

3eGolf.nl