3EGolf
Image default
Dienstverlening

Een tuinarchitect voor particuliere- en bedrijfstuinen in Limburg

Bent u op zoek naar een architect voor prachtige tuinaanleg in Limburg? Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg is uw partner. U kunt deze expert inschakelen wanneer u nu een mooie tuin wilt hebben voor uw huis om te genieten van zonnige dagen in het weekend. Maar wanneer u een bedrijf heeft waarvan de tuin onder handen moet worden genomen, bent u bij voor de tuinaanleg bij deze tuinarchitect ook in goede handen.

Prachtige tuinen

Om een prachtige nieuwe tuin te krijgen. neemt u contact op met de specialisten van Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg. Na een gesprek met de tuinarchitect over de tuinaanleg gaat deze voor u aan het werk met het ontwerpen van een tuin in Limburg die geheel naar uw wens is. Wilt u hoge hagen die privacy met groen combineren? Of wilt u een prachtig gazon waar u met de kinderen op kunt voetballen? Wellicht wilt u, indien u deze hovenier inschakelt voor uw bedrijf, een oase van rust creëren voor uw personeel om te ontspannen tussen hun werkzaamheden door. Voor deze tuinarchitect uit Limburg is er geen tuinaanleg onmogelijk.

Beleef uw tuin in VR

Deze hovenier verleent een bijzondere dienst! U kunt namelijk uw tuin, nadat deze is ontworpen, digitaal beleven dankzij de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hoe werkt dit? U plaatst een virtual reality bril op uw hoofd en vervolgens kunt u uw toekomstige tuin bezoeken in virtual reality. Zo krijgt u het meest realistische beeld van de plannen voor de tuinaanleg van onze tuinarchitect uit Limburg. Bent u nog niet tevreden met het design van uw tuin, dan kunt u al uw opmerkingen meteen geven. Voordat er gestart wordt met het aanleggen van uw tuin kunnen zo de juiste wijzigingen worden gemaakt en bent u optimaal tevreden. Met de uitstekende expertise van deze hoveniers weet u zeker dat u van uw tuin zal genieten wanneer deze klaar is.

3eGolf.nl