3EGolf
Image default
Tuin en buitenleven

Een tuinhuis met overkapping geeft u leefruimte en vrijheid

Met een tuinhuis met overkapping kunt u langer en vaker buiten zitten. Het buitenleven is heerlijk, vooral wanneer het weer dat toestaat. Steeds vaker is hier echter geen pijl op te trekken en is het afwachten wat de mogelijkheden zijn. Te koude en regenachtige dagen nodigen niet uit, maar een te warme dag kan tevens reden zijn om binnen te blijven. Met een houten afdak omzeilt u een aantal van deze problemen en kunt u heerlijk buiten zijn wanneer het u uitkomt. Zo geniet u gedurende het hele jaar van het buitenleven, zonder dat u van de omstandigheden afhankelijk bent.

Een houten afdak creëert extra leefruimte voor iedere gelegenheid

Niet alleen bent u minder afhankelijk van het weer, ook creëert u extra leefruimte. Door een tuinhuis met overkapping krijgt u er een hele ruimte bij, die u te allen tijde kunt gebruiken. Geeft een van uw kinderen een feestje? Of verwacht u visite? Dan kunt u – weer of geen weer – altijd heerlijk buiten zitten. Is het buiten aangenaam, maar regenachtig? Of juist te warm in de zon? Wijk uit naar uw overkapte tuinhuis en geniet van het buitenleven. De houten afdak wordt een verlenging van uw huis en u zult er volop voordelen en vrijheid van ervaren.

Een volledig op uw wensen aangepast tuinhuis

Een tuinhuis met overkapping kan helemaal naar uw wensen worden ingericht en aangekleed, zodat het perfect bij uw huis en tuin past. U kunt uw eigen stijl er volledig in kwijt. Denk hierbij aan uit diverse te kiezen houtsoorten, zoals Douglas hout of Western Red Cedar. Daarnaast kunt u met de stijl alle kanten op. Heeft u liever modern, klassiek of landelijk? Voor iedere stijl is er een houten afdak te realiseren. Bent u benieuwd? Maak een afspraak bij Van der Heijden Buitenleven of kom naar de showroom in Heesch, en doe inspiratie op.

Gerelateerde artikelen

Extra opbergruimte nodig?

Tuintafel aan vervanging toe

Geniet altijd van een verse pizza dankzij een pizza oven voor buiten

3eGolf.nl