3EGolf
Image default
Bedrijven

Elektrische fietsen & fiets onderdelen

Elektrische fietsen

Het voorjaar is begonnen en de zomer komt eraan! Tijd om lekker naar buiten te gaan voor een mooie fietstocht. Het is belangrijk om veilig de weg op te gaan, en voorbereiding is het halve werk. Premiumfietsen.nl heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen. Zo kom je gemakkelijk de dag door en kun je lekker genieten van de fietstocht. Naast elektrische fietsen biedt Premiumfietsen ook onderdelen aan, zoals een fietsstuur, een fietsstandaard en andere accessoires die je nodig hebt om prettig en veilig te fietsen.

Assortiment fietsen

Nu zul je ongetwijfeld benieuwd zijn wat het aanbod van Premiumfietsen.nl is qua fietsen. We hebben hieronder een opsomming gemaakt van de meest populaire fietsen.

  • elektrische fiets
  • damesfiets
  • herenfiets
  • stadsfiets
  • kinderfiets
  • mountainbike
  • overige fietsen (steps, eenwielers, aanhangers enzovoorts)

Met name sinds afgelopen jaar zijn fietsen bezig met een opwaartse beweging. Zo worden elektrische fietsen steeds populairder. Maar ook de verkoopaantallen van stadsfietsen en kinderfietsen gaan enorm hard. Premiumfietsen.nl biedt onder meer goedkope elektrische fietsen aan, maar ook kun je hier terecht voor alle accessoires en andere benodigdheden voor je fiets.

Elektrische fiets

Er zijn veel verschillende type elektrische fietsen. Deze kun je eigenlijk in 2 verschillende groepen plaatsen, namelijk de normale elektrische fiets, en de high speed elektrische fietsen (ook wel speed pedelecs genoemd).

Normale elektrische fietsen

Een normale elektrische fiets heeft een elektromotor, die het trappen lichter maakt. Er zijn diverse posities voor de motor. Elke positie heeft bepaalde karakteristieken. Een relatief goedkope elektrische fiets is de Altec Jade. Die heeft de motor in de as van het voorwiel.

High speed elektrische fietsen

Met een high speed elektrische fiets kan je een hogere snelheid bereiken dan de normale, namelijk tot 45 km/u. Voor de wet vallen ze in dezelfde categorie als bromfietsen, en zijn een kentekenplaat en een helm dragen verplicht.

https://premiumfietsen.nl/

Gerelateerde artikelen

Witgoed van Wasgigant.nl

Een vertaalbureau Eindhoven biedt hulp bij het vertalen van boeken

Een bevlogen team van verloskundigen

3eGolf.nl