3EGolf
Image default
Dienstverlening

Hoe kies je een geschikte makelaar in Bergen op Zoom

Je wilt je huis verkopen en je bent opzoek naar een makelaar in Bergen op Zoom. Kijk dan even of je in jouw kenniskring iemand weet die recent zijn huis heeft verkocht en vraag hoe het hem is bevallen bij de makelaar. Echte cases zijn vaak wel een goed referentiekader. Buiten je kennis kring kan je ook in Google gaan zoeken naar makelaars in Bergen op Zoom en kijk dan hoe snel de huizen worden verkochten. Vaak kan je dit wel terug vinden op de site of kijk eens op funda.

Wat voor makelaar past er bij jullie? 

Om een goede keuze te kunnen maken is het belangrijk zelf ook te weten wat je belangrijk vindt aan een makelaarskantoor. 

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een makelaar met veel ervaring en kennis in de omgeving, ben je op naar een persoonlijke makelaar of mag het ook wat zakelijker zijn, wil je super snel van je woning af en mag je woning daarom ook wel voor wat minder weg, moet je makelaar kennis hebben van Bergen op Zoom, maar ook als makelaar in Hoogerheide kunnen fungeren omdat je daar een woning wil kopen?

Disciplines van een makelaar

Er zijn veel makelaarskantoren en ieder kantoor heeft zijn eigen specialismes. Zo is het ene kantoor heel goed bij de ondersteuning van het kopen van een huis en zo is de andere gespecialiseerd makelaar in Halsteren. Het advies is altijd wel om een makelaar te kiezen die je ook echt kan helpen en een goed advies kan geven op het gebied van:

–       Taxaties

–       Prijsbepaling

–       Juridisch

–       Bouwkundig

–       Eventueel de aankoop van een nieuwe woning

–       Prijsbepaling 

De stappen door te lopen bij je keuze

Als je op internet en uit jou vriendenkring een aantal kantoren heb gevonden; plan dan eens een vrijblijvende kennismaking in en ga kijken hoe deze gesprekken bevallen. Zo krijg je een beter beeld bij de bedrijven en kies dan een makelaar Bergen op Zoom die bij je past.

https://www.wiericx-geerdink.nl/

Gerelateerde artikelen

Profiteer van een snelle en voordelige radiateur reparatie

Aandachtspunten voor elektra aanleggen in een nieuwbouwwoning

Schakel een professioneel verhuisbedrijf in voor uw verhuizing in regio Leiden

3eGolf.nl