Hoe ziet uw landelijke keuken eruit?

Wilt u een klassieke keuken met hout of gaat uw voorkeur uit naar een strak modern interieur? Een keuken van Tinello Keuken & Interieur gaat een leven lang mee. Daarom wilt u natuurlijk dat uw keuken perfect bij u en uw stijl past. Een keuken van Tinello Keuken & Interieur wordt vervaardigd op basis van uw wensen. Of dat nu een landelijke keuken is of een keuken met hout: deze specialist zet uw ideeën en wensen om in een professioneel ontwerp. Stijl, sfeer en functionaliteit worden gecombineerd met uw persoonlijke wensen. Als specialist in maatwerk keukens waarbij hout wordt gebruikt, heeft u gegarandeerd een unieke keuken in uw woning.

Begeleiding tijdens het gehele proces

Laat weten wat uw wensen en ideeën zijn voor uw landelijke keuken of keuken met hout. Wanneer u akkoord gaat met het gemaakte ontwerp en de prijsindicatie gaan de technici aan het werk. Zij komen bij u langs om de maten van uw woning op te meten en maken op basis hiervan een definitief ontwerp. Wilt u een nog beter beeld van uw toekomstige landelijke keuken? Als laatste stap van het ontwerpproces wordt een interactief 360-graden ontwerp gemaakt. Hiermee heeft u het gevoel al in de ruimte te staan en geeft u een duidelijk beeld hoe uw keuken eruit ziet.

Doe inspiratie voor uw landelijke keuken of uw keuken met hout op en bezoek de showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw landelijke keuken? U kunt alvast inspiratie opdoen voor uw keuken in landelijke stijl wanneer u een bezoek brengt aan de showroom in Hilversum of Kaatsheuvel. Voor het maken van aan afspraak, neemt u contact op met de specialisten van Tinello Keuken & Interieur. Deze specialist pakt elk project met beide handen en zorgt voor een uniek eindresultaat. Tijdens het gehele proces wordt u begeleid zodat u zeker weet dat uw keuken aan al uw wensen voldoet.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.