3EGolf
Image default
Dienstverlening

Je eigen online training maken bij UNI-Learning

Je eigen online training maken bij UNI-Learning is een stuk makkelijker dan je zou denken. Vaak is het moeilijk om aan een derde partij over te brengen wat je precies aan je werknemers wilt overbrengen en om dit in een cursus of module te plaatsen die aan je wensen voldoet. Bij UNI-Learning krijg je de tools om zelf gemakkelijk je ideale cursus of module te ontwikkelen. Kerndoelen van de trainingen zijn bijvoorbeeld doeltreffende en krachtige e-Learning, duidelijke e-Learning software training en specialisatie in kennisoverdracht. Dit zijn de ingrediënten die voor succes zorgen wat betreft het verbeteren van de veiligheid op de werkvloer of om op een snelle en efficiënte manier aan je bedrijfsdoelen te werken.

De impact van UNI-Learning

De impact van de e-Learning mogelijkheden bij UNI-Learning zijn ontzettend groot. Tegenwoordig zitten we veel liever achter een scherm en hebben we de vele mogelijkheden van het internet ontdekt. Waarom een boekwerk vol regels gebruiken als je je werknemers stapsgewijs en op een leuke manier iets kunt bijbrengen? Het onthouden van veiligheidsregels gaat veel makkelijker via een e-Learning cursus waarbij video’s en oefeningen worden gebruikt. Zo leren je werknemers niet alleen de regels, maar kunnen ze deze ook veel beter toepassen. Met behulp van drie categorieën (Safety Solutions, Learning Technology en e-Learning Consultancy & Content) kan elk bedrijf een eigen online training maken en aan de slag gaan met efficiënte en creatieve kennisoverdracht.

e-Learning behoeften personaliseren

Een eigen online training maken draait om het personaliseren van e-Learning omgeving. Standaard cursussen of modules zijn te onpersoonlijk om de doelen te behalen die je voor ogen hebt. Het is dan ook belangrijk om precies te bedenken welke kennis je wilt overdragen en welke doelen je met e-Learning wilt behalen. E-Learning heeft namelijk alleen de gewenste impact als er een duidelijk leerdoel en onderwerp gekozen worden. Denk bijvoorbeeld aan een onboarding module voor de Luchtvaart of een productlancering cursus voor werknemers die een nieuwe productlijn gaan verkopen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij UNI-Learning helpen ze je je wensen en doelen te vertalen naar de e-Learning omgeving.

https://www.uni-learning.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Kies een mooi uitvaartcentrum in Den Haag voor de uitvaart van uw dierbare

Het nut van een API platform en IPaaS voor uw bedrijf

Een hardcover boek drukken met deze tips