Kent u de vele voordelen van kunststof bakken al?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van kunststof bakken. Zo zijn ze in alle vormen en maten te maken en is het materiaal erg stevig. Daardoor kunnen de bakken voor een langere periode gebruikt worden. Bent u op zoek naar kunststof bakken in uw magazijn om uw goederen op te slaan of wilt u nieuwe bakken of kunststof pallets om goederen te vervoeren? Bij Alpac vindt u een keur aan kunststof producten. Van bakken en kratten tot pallets en containers. Er is dus altijd een product geschikt voor uw toepassing. En is het product wat u zoekt niet aanwezig in het assortiment, dan zoeken de product managers met u mee naar een geschikte oplossing.

Altijd een kunststof oplossing voor uw project

Bakken en pallets van kunststof zijn in veel verschillende gradaties te maken. In wat voor situatie u dus ook een oplossing nodig heeft, met kunststof is dit zeker te realiseren. Alpac heeft goede contacten met spuitgietfabrieken in Europa. Daardoor kunnen zij kostenefficiënt een passende oplossing op maat voor u laten maken. Vrijwel alle soorten goederen kunnen vervoerd worden in kunststof bakken of op kunststof pallets. Daarbij kunt u kiezen tussen eenmalig gebruik bij exportpallets, of juist pallets die u keer op keer kunt blijven gebruiken.

Wat voor bedrijf is Alpac?

Alpac is in 2006 opgericht en biedt duurzame kunststof oplossingen voor material handling, namelijk kunststof bakken en kunststof pallets. Zij hebben in de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd en zijn dan ook een veelgevraagde partij voor kunststof oplossingen. Eén van de factoren die hierin meespeelt, is dat zij het grootste assortiment in kunststof producten hebben. Door het streven niet alleen kostenefficiënt, maar ook duurzaam en klantgericht te werken, zijn er al veel grote bedrijven tevreden afnemers van de kunststof producten. Benieuwd wat dit bedrijf voor u kan betekenen, neem dan een kijkje op de website.