Kies uit diverse creatieve workshops in Nijmegen

Ben jij op zoek naar unieke activiteiten om te doen met al je vrienden? Bijvoorbeeld tijdens een weekend of een dag weg. Er zijn talloze workshops die je kunt doen in Nijmegen. DoeNijmegen heeft gezorgd voor een eindeloos aanbod. Zo combineer jij eenvoudig deze leuke stad met topactiviteiten en heerlijk eten. Dat klinkt toch als een perfect dagje uit? En welke diverse originele workshops van DoeNijmegen combineer jij met elkaar? Start de dag als Sherlock Holmes. Je volgt een fantastische route door Nijmegen waarbij je jouw stukje hoogstaand speurwerk toepast. Vervolgens gaan jullie aan de slag met het maken van je eigen likeur. En je heerlijke recept neem je mee naar huis.

Welke workshops in Nijmegen zijn onderdeel van jouw bedrijfsuitje?

Jij hebt dit jaar de taak gekregen om het bedrijfsuitje te plannen. De keus is gevallen op de prachtige stad Nijmegen. Maar wat kun je daar precies allemaal beleven? DoeNijmegen heeft het leukste aanbod workshops die Nijmegen te bieden heeft. Kies uit meer dan 50 verschillende activiteiten en geef het bedrijfsuitje vorm. Verken de stad op een originele manier met een ‘Escape City Nijmegen’. Of ga voor een wat sportievere dag met bubble voetbal en voetbal darten. Maak de dag compleet met een originele Pubquiz. Bij de versie van DoeNijmegen komen de allerleukste onderwerpen aan bod. Laat jouw hersenen kraken en raad het juiste antwoord op de vragen.

Combineer verschillende workshops tijdens jouw dagje weg in Nijmegen

Voor een vriendenweekend of een dagje weg is het altijd leuk om wat activiteiten te plannen. Maar vaak duren deze of te lang of zijn ze juist te kort. Bij DoeNijmegen hebben ze de ideale oplossing. Hier combineer je eenvoudig verschillende workshops, allemaal te doen in Nijmegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het schilderen van een schaduwportret in de ochtend, om vervolgens de middag voort te zetten met levensgroot Ganzenbord? Wil je wat meer uitdaging? Dan is het combineren van theatersport de lama’s en een 3 gangendiner perfect. Leer alle kneepjes die bij improviseren komen kijken en sluit het af met heerlijke gerechten. Wie van je vrienden straalt het meest op het podium?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.