3EGolf
Image default
Dienstverlening

Laat je boek drukken met een kleine oplage

Je boek drukken met een kleine oplage is echt geen gek idee. Vrijwel alle grote schrijvers zijn immers zo begonnen. Het komt maar zelden voor dat iemands eerste boek meteen een bestseller wordt, tenzij hij of zij wel een heel bijzonder verhaal te vertellen heeft. Als jij je boek laat drukken in kleine oplage dan kun je het daarna voorleggen aan bijvoorbeeld een recensent of in bibliotheken ter inzage leggen. Wie weet wordt jouw verhaal opgepikt en kun je bij een tweede druk een veelvoud van de eerste druk laten maken. Maar ook als dat niet gebeurt, heb je toch maar mooi een gedrukt exemplaar van jouw debuut als schrijver.

Een speciale uitgave voor vrienden en familie laten maken

Je kunt een boek drukken in kleine oplage als het bijvoorbeeld gaat om een gedenkboek voor je familie. Denk aan een mooi fotoboek dat de geschiedenis van je familie vertelt. Dit is voor jou en je naasten van onschatbare waarde maar zal voor een buitenstaander niet interessant zijn. Dan is het goed te weten dat je jouw boek ook in een oplage van bijvoorbeeld tien of twintig stuks kunt laten drukken. Iedereen in de familie heeft dan zijn eigen boek, en je betaalt niet de hoofdprijs voor een grote oplage waarvan veel exemplaren overblijven.

Een vakbekwame drukker voor jouw opdracht

Wil je jouw boek in een mooie uitvoering laten drukken? Neem dan eens contact op met Bookadew. Zij zijn specialist in boeken drukken in kleine oplage. Zij zorgen ervoor dat jouw boek er fraai uit komt te zien, net zo professioneel als wanneer je voor een grote oplage had gekozen. Heb je vragen dan kun je die voorleggen aan de klantenservice voordat je jouw opdracht instuurt en bevestigt. Je krijgt ook altijd een gratis inkijkexemplaar voordat jouw boek daadwerkelijk van de persen rolt.

https://www.bookadew.nl

Gerelateerde artikelen

Bestel nu de voordeligste Brother en Epson inktpatronen

Een container huren

Schakel een professioneel verhuisbedrijf in voor uw verhuizing in regio Leiden