Laat je woning opvallen met een strakke en moderne gordijngevel

Het eerste dat van ver opvalt aan je woning? Je gevel natuurlijk! Ben je op zoek naar een bijzondere uitstraling en wil je dat je woning opvalt? Dan is een vlies- of gordijngevel zeker en vast het overwegen waard. Al bij al zijn er nog weinig privéwoningen die gebruik maken van een gordijngevel, maar dat is toch eerder een pluspunt dan een nadeel, nee?

Een gordijngevel zorgt voor licht, veel licht

Een gordijngevel laat een overvloedige lichtinval toe, waardoor u steeds geniet van een lichte en zonnige woning. Licht is één ding, vliesgevels isoleren ook uitstekend, waardoor u aardig wat op stookkosten kunt besparen.

De mogelijkheden zijn enorm en goed advies is belangrijk. Bij Peeters nv kunnen ze je gelukkig van alle informatie voorzien. Peeters nv werkt al jaren met gordijngevels en bekijken samen met jou de mogelijkheden. Zij helpen jou door de bomen het bos nog te zien en adviseren je vakkundig.

Gordijngevels van aluminium en glas

Wist je dat een gordijngevel vaak is opgetrokken uit niet meer dan aluminium en glas. Ze hoeven dan ook geen zware lasten te dragen, waardoor deze lichte constructie perfect mogelijk is. Beschik je over een creatieve geest of heb je een architect die met je meedenkt, dan zijn er prachtige oplossingen mogelijk met een gordijngevel. Op het internet vind je een heel aantal prachtige realisaties en ook bij Peeters nv kunnen ze je eenvoudig wat voorbeelden laten zien. Bij Peeters nv beschikken ze over een heel aantal profielen om uit te kiezen waardoor de mogelijkheden quasi onbegrensd zijn.

Meer dan 400 kleuren voor je nieuwe gordijngevel

Meer dan 400 kleuren om uit te kiezen, enorm toch? Een beetje hulp is dan waarschijnlijk welkom. Het lijken aan de profielen voor vliesgevels is dat ze van binnen en van buiten een ander kleur kunnen hebben. Zo kunt u de kleur perfect afstemmen op uw interieur.

Overtuigd van de voordelen van een gordijngevel en wil je de mogelijkheden bekijken? Neem een kijkje op de website van Peeters nv en vraag een afspraak aan. Uiteraard kun je ook online een offerte vragen voor je gordijngevel. Zij komen snel met je terug en adviseren je van A tot Z.

https://www.peeters.com/gordijngevel-vliesgevel

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.