Laat uw vrachtwagen reinigen in een speciale wasstraat

Een vrachtwagen rijdt iedere dag vele kilometers en wordt hierdoor snel stoffig en vuil. Het is echter zeer belangrijk dat uw vrachtwagen schoon is, want zo kunt u representatief en veilig de weg op. Een vuile vrachtwagen is niet prettig om in te rijden en draagt niet bij aan een positief imago voor uw bedrijf. Gelukkig kunt u uw vrachtwagen snel en eenvoudig laten reinigen bij Truckwash 1, een vrachtwagen wasstraat in Roosendaal en Rilland. Rij uw vrachtwagen de wasstraat binnen en deze ondergaat een grondige wasbeurt met professionele reinigingsproducten. Na de wasbeurt wordt uw wagen voorzien van een beschermende waxlaag. Zo is uw vrachtwagen snel schoon en helemaal klaar voor de volgende rit.

Deze truckwash biedt verschillende diensten aan

Bij deze wasstraat kunt u met uw vrachtwagen terecht voor verschillende diensten. Naast een grondige wasbeurt in de speciale wasstraat, kunt u hier bijvoorbeeld ook een HACCP reiniging laten uitvoeren. Dan wordt de binnenkant van uw trailer gereinigd met schoonmaakmiddelen die voldoen aan de HACCP richtlijnen. Desgewenst wordt de binnenkant van uw trailer drooggemaakt en krijgt u een certificaat mee. Daarnaast kunt u bij deze truckwash ook bestelbussen, campers, caravans en personenauto’s reinigen. Hiervoor zijn vijf wasboxen beschikbaar. Uw wagen wordt compleet met de hand gewassen, zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd is.

Ontvang hoge kortingen met een klantenkaart

Truckwash 1 is een wasstraat die werkt met een klantenkaart. Met de klantenkaart ontvangt u standaard hoge korting op wasbeurten en heeft u al uw bezoeken in één digitaal overzicht. Wanneer u in het bezit bent van een klantenkaart, is het zelfs mogelijk om ’s avonds een afspraak te maken voor het schoonmaken van uw vrachtwagen. Kom langs in één van de twee wasstraten en ervaar de uitstekende service zelf. Met uw vrachtwagen kunt u iedere wasstraat goed bereiken, want ze liggen aan grote snelwegen. Kom langs bij een truckwash van Truckwash 1 en schaf meteen een klantenkaart aan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.