3EGolf
Image default
Marketing

Linkbuilding Duitsland

In het begin, als we erg gefocust waren op zoekmachineoptimalisatie, voegden we al snel zoekmachine-advertenties toe in de vorm van AdWords.

De portefeuille werd geleidelijk uitgebreid in de volgende jaren. Naast de inhoudsservice en Bing-advertenties werden ook sociale media-marketing en de ondersteuning van bedrijfsblogs aangeboden. Bruikbaarheidstests, conversieoptimalisatie en workshops en seminars vulden het spectrum aan.

Enerzijds hebben we ons aangepast aan de veranderde eisen van online marketing met deze diensten en anderzijds groeide de vraag naar dergelijke diensten van onze klanten.

Ondertussen bieden we het volledige scala aan diensten voor holistische online marketing. Prestaties die niet langer alleen onder de term SEO vallen en dus slechts gedeeltelijk communiceren binnen het bureau SEO Duitsland.

We willen met deze omstandigheid, personeel en structurele veranderingen rekening houden met een nieuw bureau en bijbehorende website. Dat was de geboorte van casusbene.

Trouwens, zoals we bij de naam kwamen – die uit het Latijn komt en “gelukstreffer” betekent – zul je hier leren.

casusbene is niet alleen een naam. Het is een belofte aan onze klanten. Omdat als een prestatie- en verkoopgericht bureau de keuze van casusbene voor elke klant een gelukstreek moet blijken te zijn.

https://duitsewebsite.nl/linkbuilding-duitsland/

Gerelateerde artikelen

Professionele website laten maken v.a. €995,-

Content marketing en alles wat je moet weten

Verkooptechnieken: de beste strategieën om beter te verkopen

3eGolf.nl