Maak komaf met de asbest golfplaten op uw bedrijfspand

Tot de jaren 80 van de vorige eeuw was asbest een populair materiaal in de bouwindustrie. Het is namelijk sterk, slijtvast isolerend, brandwerend en goedkoop. Asbest was hierdoor met name populair in de vorm van golfplaten voor goedkope, maar stevige dakbedekking op allerhande gebouwen. Echter bleek het materiaal ook een duistere kant te hebben: het was kankerverwekkend. Wanneer losse asbestvezels worden ingeademd, nestelen ze zich in de luchtwegen waar ze schade aanrichten die pas tientallen jaren later wordt opgemerkt. Als uw gebouw nog beschikt over asbest golfplaten of ander bouwmateriaal met asbest, is het dus een goed idee om deze preventief te laten verwijderen. Zo voorkomt u dat brand of andere beschadigingen het materiaal kunnen opbreken tot losse asbestvezels.

Experts in het verwijderen van asbesthoudende materialen

Het verwijderen van asbest golfplaten is geen sinecure. Het is immers belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt zonder de golfplaten te beschadigen. Reken daarom op een expert zoals Elegast Dak en Gevel. Dit bedrijf is gespecialiseerd in grote en kleine projecten voor het verwijderen van asbest. Dus heeft uw kantoorgebouw slechts enkele asbest golfplaten of bestaat het volledige dak van uw magazijn eruit, reken dan op dit bedrijf! Na het verwijderen van de golfplaten zorgen deze specialisten bovendien meteen voor een nieuwe, veilige dakbedekking. Ook het renoveren van uw bedrijfspand is dus in veilige handen.

Kies voor een expert bij het renoveren van uw bedrijfspand

Het verwijderen van asbest is meteen de perfecte gelegenheid voor het renoveren van uw bedrijfspand. Heeft de gevel van uw kantoor bijvoorbeeld nood aan een update? Geen probleem! Elegast Dak en Gevel verzorgt ook uw gevelrenovatie. Bij het renoveren van uw bedrijfspand is geen enkele klus te moeilijk. Van een nieuwe laag verf tot een volledige restyling. De specialisten van dit bedrijf hebben alle kennis en kunde in huis. Ontdek het zelf en neem contact op en bespreek uw wensen tijdens een afspraak.

Terug naar boven