3EGolf
Image default
Electronica en Computers

Microsoft Access 2019 met Office Pro

Microsoft Acces is een van de applicaties in het Office pakket. Deze applicatie kun je gebruiken om een database in te richten. Werken met databases kent veel voordelen. Zo kun je als team bijvoorbeeld beter samenwerken als iedereen toegang heeft tot één gezamenlijke en overzichtelijke database. Een eigen database samenstellen zonder dat je zelf programmeur bent? Dat doe je eenvoudig met Microsoft Access 2019. Deze software is zeer geschikt voor eenieder die gemakkelijk zijn of haar eigen databases wil kunnen maken.

 

Importeer en exporteer je databases met gemak

Heb jij eerder al een database gemaakt met een ander programma? Met Microsoft Access 2019 heb je de mogelijkheid om deze database te importeren. Zo kun je gewoon weer verder gaan waar je eerder gebleven was. Je kunt de databases overigens net zo gemakkelijk weer exporteren, zodat je ze in andere programma’s kunt gebruiken.

Microsoft Access went snel

Net zoals alle andere programma’s die onderdeel zijn van Microsoft Office 2019 Professional Plus, is er overduidelijk goed nagedacht over Access. Het programma is overzichtelijk en het gebruik ervan went snel. Om deze reden is het programma ook te gebruiken door mensen die zelf geen IT-achtergrond hebben. Je bouwt gemakkelijk een database waarin tabellen een relatie tot elkaar hebben. Natuurlijk zal je aan het begin zo nu en dan het internet moeten raadplegen voor meer informatie, maar er zijn weinig andere programma’s met zoveel uitgebreide functies die desondanks zo gemakkelijk te gebruiken zijn.

Slechts één reden om Office te bestellen

Microsoft Access is dus een geweldig programma, waarmee je zelfs als leek binnen een relatief korte tijd je eigen database kunt maken. Bovendien is het programma ook geschikt voor de ervaren IT’er. Toch is Access slechts een van de vele redenen om Office Pro te bestellen. Office bevat namelijk nog veel meer handige programma’s, waaronder Word, Excel en PowerPoint. Deze programma’s komen erg van pas in het bedrijfsleven, maar worden bijvoorbeeld ook door studenten gebruikt.

Heb jij besloten dat je gebruik wilt maken van Microsoft Access en de vele andere handige programma’s die Office te bieden heeft? Dan raden we je aan om de licentie bij een betrouwbaar bedrijf te bestellen. Controleer altijd of het bedrijf in kwestie officiële licenties verkoopt. Guard Software is bijvoorbeeld een betrouwbaar bedrijf dat ook officiële licenties aanbiedt. Deze aanbieder is bovendien vrij goedkoop. Licentiecodes ontvang je direct in de mail, waardoor je gelijk gebruik kunt maken van Access en de andere programma’s van Office.

—–

https://www.guardsoftware.nl/

Gerelateerde artikelen

Accessoires voor je telefoon

De reden waarom ieder kind zou moeten spelen met robotica in een technologie museum Amsterdam

Drone kopen om mooie luchtfoto’s te maken

3eGolf.nl