Nieuw advies en marketing bureau voor SEO en Google optimalisatie in Cuijk

Het verbeteren van uw ranking in Google is niet alleen een kwestie van linkbuilding. Het simpelweg plaatsen van linkjes naar je website. Dit is een methode die veel wordt aangeboden maar nauwelijks effectief is. De linkjes die worden geplaatst bieden nauwelijks meerwaarde voor de bezoeker én dat is waar vindbaarheid om draait: meerwaarde creëren.

Voor de ontwikkelaars van zoekmachines is het absoluut noodzakelijk om manipulatie te voorkomen. Een onbetrouwbaar zoekresultaat is namelijk de doodsteek voor zoekmachines. Dit werd bijvoorbeeld pijnlijk duidelijk in de eerste versies van zoekmachine Ilse en Altavista. Er waren slimme jongens en meiden die hadden achterhaald op welke wijze de zoekresultaten konden worden beïnvloed. Tegenwoordig is er in Nederland één leidinggevende zoekmachine met meer dan 90 procent van alle zoekopdrachten. Er zijn meer dan 100 variabelen die bepalen hoe hoog jouw website hier in deze resultaten eindigt. Een belangrijk onderdeel van je ranking is dan ook vertrouwen.

Goed bekend

Om het vertrouwen binnen zoekmachines te winnen zijn verschillende elementen van belang. Eén daarvan is linkjes naar jouw website. Hierbij is het van belang dat de linkjes:

  • –          Afkomstig zijn van betrouwbare websites
  • –          Niet allemaal van dezelfde domeinen en servers komen
  • –          In een umfeld worden geplaatst met hetzelfde onderwerp als jouw website

 Deze zeer belangrijke elementen zijn dus onderdeel van linkbuilding. Dit zal leiden tot enkele nieuwe bezoekers naar je website. Daar begint de beproeving pas echt. Wanneer de bezoeker op je website komt, is deze dan weer direct vertrokken? Dit heet de bounce-rate. Hiermee wordt ook het vertrouwen en de relevantie van je content bepaald. Hoelang blijft een bezoeker op je website, en klikt deze door naar een paar andere pagina’s? Dan zal het voor de bezoeker interessant zijn geweest.

Content

Het toverwoord is dan ook niet linkbuilding maar contentoptimalisatie. Het verbeteren van je website, zowel in techniek als op inhoud. Het optimaliseren van je content is echter tijdsintensief. Het is een proces waarbij je telkens kleine stapjes maakt. Website optimalisatie is dan ook geen sprint maar een marathon. Wanneer zoekmachines zien dat je content telkens verbeterd, in combinatie met meer bezoek door linkbuilding dan weten zoekmachines dit te waarderen.

Persoonlijk

Het verbeteren van een website is dan ook vaak het beste mogelijk in een persoonlijk gesprek. Bent u woonachtig is Cuijk, Beers, Haps, Nijmegen, Gennep, Boxmeer dan komen de optimalisatiespecialisten van Linkenlogo graag bij u langs om samen te bekijken hoe het beter kan. We zijn namelijk zelf ook in Cuijk gevestigd en kunnen daarom zonder al te veel reistijd effectief aan de slag bij u op locatie.

 

https://linkenlogo.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.