3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Trap ontwerpen in zes stappen

Wist jij al dat je bij Lamiwood je eigen trap kan ontwerpen? Super gaaf als jij een creatief idee hebt voor jouw trap of als je niet het juiste traptype kan vinden voor jouw huis. Via een simpel stappenplan heb je binnen de kortste keren jouw eigen trap ontworpen.

De eerste stap is uiteraard het vinden van een trap die aansluit op jouw stijl. Denk na over de vorm en kleur, waarin jij de trap graag gerealiseerd ziet worden. Een trap is een belangrijk onderdeel van het interieur en moet daar dus bij passen.

Wanneer je stap één voltooid hebt, kun je beginnen met het meten van het trappenhuis. Zorg ervoor dat je de hoogte meet van de vloer van de begane grond tot de vloer van de eerste verdieping (of van de eerste verdieping tot de tweede verdieping, natuurlijk). Meet daarbij ook het trapgat op, zodat de trap straks precies past.

Nadat je de rolmaat weer teruggelegd hebt in de la, kun je verder gaan met de samenstelling van de trap. Zie jij graag een trap voor je met accessoires, bijzondere balusters voor de Balustrade of een eigenzinnige trapleuning? Het is belangrijk om dit aan te geven voor een optimaal resultaat!

Voel je je inmiddels al een echte vakman? Dan ben je na deze stap al een echte trapspecialist, want het is nu aan jou om een trap te ontwerpen op de computer. Je kan onderscheid maken tussen een spiltrap of een standaardtrap; maak een keuze die bij je past.

Dan is het alweer tijd voor stap vijf, waarbij het gaat over de aankoop. Nadat jij op de knop ‘bestellen’ gedrukt hebt, is het aan jou om tien dagen te wachten tot wij de trap bij jou komen leveren.

Is de trap geleverd? Dan kun je hem binnen een dag monteren op de gewenste plek.

https://www.lamiwood.nl/

Gerelateerde artikelen

Slotenmaker in Knokke, Knokke-Heist en verder

Beton tafel: oogstrelend robuust

Door de vele brillen de toiletzitting niet meer zien

3eGolf.nl