3EGolf
Image default
Dienstverlening

Volop inspiratie voor op uw toastjes

Als u bij toastjes denkt aan de naturel variant zonder veel smaak, valt er nog een hoop te ontdekken! Tegenwoordig zijn er namelijk de meest lekkere varianten op de markt. Heeft u bijvoorbeeld weleens verse toast met zwarte olijf en zongedroogde tomaat geproefd, of toast met cranberry? Beleggen is bijna niet meer nodig met zulke lekkere smaken! Maar uiteraard maakt beleg deze toastjes wel extra lekker. Daarbij hoort zelf uw borrelhapjes maken er toch een beetje bij, als u een feest organiseert. Het kan soms lastig zijn te verzinnen wat voor borrelhapjes u wilt maken, maar ook met toastjes kunt u de lekkerste creaties creëren!

Geniet extra van uw toastjes met deze recepten

Natuurlijk hoeft u niet per se een feestje te hebben, om deze lekkere recepten klaar te maken. Want ook tijdens een avond op de bank smaken ze uiteraard heerlijk. Een heerlijk recept met toastjes is bijvoorbeeld toast met olijf, paprika en salsa. Of wat dacht u van een ovale toast met brie en honing? Een echte smaakmaker is ook de variant met zalmtartaar en wasabi-mayonaise. Bent u benieuwd naar de volledige recepten? Die vindt u op de website van bakker Jos Poell. Hier staan allerlei recepten die u kunt maken met de producten uit het ruime assortiment.

Ontdek het ruime assortiment

Als u op zoek bent naar lekkere toastjes of andere basis producten om borrelhapjes te maken, vindt u ongetwijfeld wat u zoekt in het ruime assortiment van Jos Poell. U kunt hier naast toastjes namelijk ook terecht voor de lekkerste pasteitjes, maar ook snack cups, ijshoorntjes en ijswafels. Met deze kwalitatieve basis kunnen uw hapjes haast niet meer mislukken. Maar u kunt hiermee niet alleen borrelhapjes maken De pasteitjes vormen bijvoorbeeld ook een uitstekende basis voor een voor-, hoofd- of nagerecht. Ontdek deze veelzijdige producten nu in uw supermarkt!

Gerelateerde artikelen

Een Taxi in Eindhoven tegen een scherp tarief

Het nut van een API platform en IPaaS voor uw bedrijf

Hoe vind jij een goede autogarage?

3eGolf.nl