3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom wilt u een New Motion laadpaal kopen?

Heeft u juist een elektrische of hybride wagen gekocht? Dan is het belangrijk dat u tijdig de batterij kunt opladen. Kies daarom voor de beste laadervaring bij u thuis of in een zakelijke omgeving met de New Motion laadpaal. Deze koopt u bij Charge Pro. De New Motion laadpaal heeft een uniek design en is handig in gebruik. Daarbij ontvangt u via een applicatie een duidelijk overzicht van uw laadbeurten en de kosten. Bovendien is de New Motion laadpaal enorm efficiënt en tot acht keer sneller dan een oplaadbeurt via netstroom. Bent u overtuigd van de voordelen? Kies er dan voor om uw laadpalen te laten plaatsen door Charge Pro.

Ontdek de voordelen van het laten plaatsen van laadpalen op uw kantoorlocatie

In het aanbod van Charge Pro vindt u diverse laadpalen, zoals de New Motion laadpaal. Wilt u graag laadpalen laten plaatsen op uw bedrijfsterrein? Dan vertelt deze specialist u graag welke laadpaal u het grootste financiële voordeel geeft. Daarbij biedt dit bedrijf ook zakelijke oplossingen aan voor het verrekenen van de kosten. U krijgt via een applicatie een handig overzicht van de kosten en zo hoeft u geen losse facturen te versturen. Daarbij is het ook mogelijk om bepaalde laadpassen vrij te stellen van betaling. Charge Pro zorgt dus altijd voor een oplossing op maat van uw bedrijf als u laadpalen wilt laten plaatsen.

Haal alle mogelijkheden uit uw laadpas en laadpaal

Wilt u graag een New Motion laadpaal laten plaatsen? Of wilt u graag laadpalen bij uw bedrijf? Dan ontvangt u bij Charge Pro steeds een laadpas. Met deze laadpas heeft u toegang tot een groot netwerk aan laadpalen in Europa. Daarnaast ontvangt u een handige applicatie waarmee u uw laadpaal beheert. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw laadsessie vanop afstand stop te zetten. Daarbij ziet u via deze applicatie ook waar de dichtstbijzijnde laadpaal is. Wilt u graag laadpalen laten plaatsen en genieten van al deze voordelen? Maak dan snel een afspraak met de experts van Charge Pro.

Gerelateerde artikelen

Ondersteuning bij het invoeren van zaakgericht werken

Wat voor speeltuin wilt u kopen?

Een grootkeuken onderhoud en meer door een gespecialiseerd bedrijf

3eGolf.nl