Wanneer gaat u gezellig en luxe lunchen in Breda centrum?

Bent u van plan om een middagje te gaan winkelen? Dan is het natuurlijk heerlijk om ook meteen lekker samen te gaan lunchen in het centrum van Breda. En wat is nu beter dan een café op de grote markt in Breda? Een aangename pauze van het slenteren door de kledingzaken en andere mooie winkels die deze stad biedt. Kies voor een moderne en sfeervolle lunchlocatie zoals Parc Breda. Dit fijne restaurant biedt plaats aan eenieder die zich graag laat verblijden door overheerlijke broodjes, soepen en salades. Hoeft u niet te rijden? Ga dan voor een lekkere cocktail bij de lunch of kies voor een uitgebreide high wine! De keuzes bij Parc Breda zijn eindeloos. Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn bij dit luxe restaurant.

Ontdek alle mogelijkheden voor lunchen of dineren bij Parc Breda in het centrum

Kent u de sfeervolle lunchlocatie Parc Breda al? U kunt hier heerlijk lunchen, maar het is ook de perfecte zaak om heerlijk te gaan borrelen of dineren in het centrum van de stad. De kaart heeft eindeloos veel mogelijkheden. Houdt u van authentieke gerechten? Dan gaat u bijvoorbeeld voor de rundercarpaccio, kalfskroketten of gebakken zalm. Zin in iets nieuws? Proef eens een paar van de oesters van de kaart voor een hele nieuwe smaakbeleving. Ook voor de allerkleinsten zijn er genoeg leuke gerechtjes waaruit gekozen kan worden. Veel honger? Kies voor het verrassingskeuzemenu, waar u wel tot vijf gangen kunt bestellen. De wijnliefhebber neemt hier een passend wijnarrangement bij om de avond compleet te maken. Ontdek snel zelf alle mogelijkheden bij Parc Breda!

Een ongedwongen sfeer tijdens het lunchen of borrelen bij Parc Breda, recht in het centrum

Middenin het bourgondische Breda vindt u een adembenemend en groot plein waar het centrum samenkomt. Dit is de perfecte plek als u van plan bent om gezellig te lunchen of borrelen. De sfeervolle lunchlocatie en restaurant Parc Breda is hier bij uitstek perfect voor. U neemt plaats in de lichte serre met uitzicht op de Grote Markt, of op een van de gezellige loungebanken. Op de uitgebreide kaart ontdekt u een breed scala aan mogelijkheden die u kunt bestellen. Keuzes maken wordt nog eens moeilijk! De vriendelijke gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren. Heeft u allergieën of een speciaal dieet? Laat het op tijd weten, dan wordt er rekening mee gehouden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.