Waterslagen en lekdorpels zijn simpel en vooral innovatief

Als regenwater uw gevels ongewenst gaat beschadigen, dan bieden waterslagen en lekdorpels de oplossing. Deze installaties zult u hoogstwaarschijnlijk wel eens hebben gezien bij nieuwbouw en renovatieprojecten. Ze dienen om weersinvloeden van buitenaf te geleiden en lekstrepen te voorkomen. U zult zien dat de aluminium lekdorpels in de bouw gestegen zijn in populariteit. De aluminium lekdorpels zijn geheel op maat te maken om uw gevels en kozijnen te voorzien van de nodige bescherming. Aluminium waterslagen en lekdorpels worden gezet, geknipt en zelf gecoat in verschillende kleuren.

Eigenschappen en voordelen van aluminium waterslagen

De waterslagen worden op zowel 5 als 15 graden afschot gemaakt. Het wordt in deze bepaalde hoek geproduceerd zodat het regenwater uw pand of woning niet zal aantasten. Alles is inclusief antidreunfolie en bevestigingsgaten op aanvraag. Deze folie dempt het geluid en de bevestigingsgaten zorgen voor een makkelijke bevestiging aan uw gevels. De profielen zijn geheel op maat te realiseren. Aluminium is vooral populair door zijn lichte gewicht en is gemakkelijk in iedere vorm te buigen. En omdat het geheel roestbestendig is kent het een lange levensduur. Met aluminium waterslagen zijn uw gevels beschermd.

Zoekt u een alternatief voor waterslagen? Gebruik aluminium lekdorpels!

Voor de perfecte waterdichte afsluiting voor uw kozijnen kiest u aluminium lekdorpels. Waterslagen en lekdorpels kennen hetzelfde principe, het tegengaan van ongewenst water in uw gevels. Echter worden lekdorpels geplaatst onder uw kozijnen en waterslagen aan uw gevels. Door vocht tussen uw ramen kunt u voor onnodige kosten komen te staan. Met aluminium lekdorpels zijn uw ramen en metselwerk beschermd. Ze zijn in allerlei maten te realiseren en ook op maat te produceren. Bij de plaatsing zullen de lekdorpels altijd buiten uw gevel uitsteken zodat het hemelwater geen kans krijgt om uw muren en ramen aan te tasten.

De metaalexperts weten u van alle metaalbewerkingen te voorzien

Wilt u waterslagen of lekdorpels op maat? Neem dan eens een kijkje in een van de meest erkende metaalbewerkingsbedrijven. Deze specialisten weten u gelijk te vertellen wat er allemaal mogelijk is voor uw pand of woning. Metaalbewerkers zijn de totaalleveranciers als het gaat om diverse soorten metaal. Want naast aluminium weten ze u ook alles te vertellen over zink, plastisol en lood. Vraag altijd na wat de opties zijn tot andere metaalsoorten voor uw gevel of kozijnen. Neem contact op met de metaalspecialisten en bescherm uw gevels met aluminium waterslagen.