3EGolf
Image default
Winkelen

Welke fair trade kleding merken zijn er? En waarom gaan voor eerlijke kleding?

Er zijn tegenwoordig steeds meer kledingmerken die zich richten op het produceren op een manier die beter is voor mens en milieu. Maar er zijn meer plus punten van duurzame/eerlijke kleding dan alleen maar mens en milieu.

Duurzame kledingmerken:

Als we het hebben over duurzame ethische kleding, dan hebben we het over bepaalde merken zoals:

–       Organic Basics

–       Armedangels

–       Teym

–       Kuyichi

–       Skot

En ga zo maar door. Dit zijn de bekende kledingmerken waar iedereen ‘die het belangrijk vindt duurzaam te shoppen’ van heeft gehoord. Dat betekent niet dat alleen deze merken goed zijn als we het hebben over duurzame kledingmerken. Er zijn namelijk veel opkomende kledingmerken die een mooie visie hebben op het produceren en verkopen van kleding.

Waarom duurzame kleding? 

Buiten dat duurzame kleding op een milieubewuste manier wordt geproduceerd; is het ook kwalitatief betere kleding. Er wordt namelijk gigantisch veel rekening gehouden met welke materialen er worden gebruikt voor een kledingstuk. En als dat nog niet genoeg is wordt er ook gekeken of er bij het productieproces kinderhandjes aan te pas komen en of dat de werkomgeving van de werknemers veilig en schoon is. Kortom fair trade kleding ‘dat er wordt voldaan aan goede en eerlijke arbeidsvoorwaarden/arbeidsomstandigheden’. 

Kies je voor fair trade, ethische en duurzame kleding? Dan kies je voor kleding met een mooie boodschap!

Wanneer je nieuwe kleding wilt gaan kopen in wat voor stijl dan ook. Of je nu gaat voor lose fit, skinny fit, streetwear of casual. Kies voor kleding met een boodschap. Kledingstukken die gemaakt zijn met oog op het milieu en beter voor de dier en mens. Je zal merken dat deze kleding stukken je niet alleen een goede look, maar ook een goed gevoel geven!

Ik hoop dat je na het lezen van dit artikel enthousiast bent geworden en ook duurzame kleding wilt gaan dragen. Het kost vaak wel net iets meer, maar dan kan je jouw kleding in ieder geval dragen met een goed gevoel! 

https://topcultureclothing.com/

Gerelateerde artikelen

Deze jurk past perfect bij jouw figuur

Game PC kopen bij omiXimo

Armband heren is de webshop voor mooie heren armbanden van hoge kwaliteit.

3eGolf.nl