Zo vind jij een vaste baan in de techniek

Bij het vinden van een baan in de techniek kun je wel wat hulp gebruiken. TechMatch in daarvoor de aangewezen plek. Dit detacheringsbureau in de techniek heeft jarenlange ervaring in het koppelen van technisch opgeleide specialisten en zoekende werkgevers. Of je nu pas van je opleiding komt of al jarenlang ervaring hebt, TechMatch helpt je graag bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Heb je een MBO-, HBO- of WO-opleiding in de techniek? Dan vindt TechMatch ongetwijfeld de vacature waar jij maar al te graag op wilt solliciteren.

Eenvoudig online solliciteren

TechMatch heeft als detacheringsbureau in de techniek een uitgebreid netwerk ontwikkeld in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en logistiek. Maar ook vacatures in de automotive, hightech en procestechniek zijn voor je beschikbaar. Op de website maak je eenvoudig een profiel aan en voeg je je CV toe. Door zoveel mogelijk relevante informatie achter te laten, help je TechMatch de beste vacatures voor jou te selecteren. Vervolgens kun je direct online solliciteren. Het vinden van een vaste baan in de techniek, die ook nog eens perfect bij je past, is dus dichterbij dan je denkt. TechMatch is de sterke schakel tussen jou en je toekomstige baan.

Ga in gesprek met professionele adviseurs

Heb je vragen of wil je advies bij het zoeken naar een passende baan? De professionele adviseurs van TechMatch gaan graag met je in gesprek. Je kunt een afspraak maken in de vestigingen in Breda, Eindhoven en Nijmegen voor persoonlijk advies. Bellen of mailen mag natuurlijk ook altijd. TechMatch is een gespecialiseerd detacheringsbureau in de techniek met aandacht voor jou als persoon met al je mogelijkheden. Op een integere en efficiënte manier word jij geholpen de baan in de techniek te vinden, die perfect past bij jou. Zodat jij straks elke dag met plezier naar je werk gaat.

https://www.techmatch.nl
Terug naar boven