3EGolf
Image default
Hobby en vrije tijd

Ascendant en horoscoop

Ascendant en horoscoop

De ascendant is een dierenriem (zodiac) die opkomt aan de oostelijke horizon ten tijde van je geboorte. De aarde heeft 24 uur nodig om rond zijn as te draaien, omdat alle 12 sterrenbeelden in je horoscoop soms aan de oostelijke horizon zullen opkomen. Je ascendant is een sterrenbeeld dat geassocieerd is met het nummer in het 1e huis. Als je bijvoorbeeld het nummer “3” in het 1e huis hebt, is uw ascendant “Tweeling”. De ascendant helpt de loop van het leven te begrijpen. De sterke ascendant geniet van een gezond, rijk en succesvol leven.

Astrologische verklaringen in je horoscoop:

Ram

Ram-mensen zijn direct en snel. Ze werken eerder aan het instinct dan aan planning. Ze hebben een jeugdige en directe manier van handelen. Hun probleem begint wanneer ze eenvoudig zonder enige tegenprestatie vooruitlopen.

Stier

Stier-mensen zijn langzaam en stabiel. Ze hebben een geweldig uithoudingsvermogen en blijven krachtig. Ze zijn erg praktisch in het leven en spelen op veilig voordat ze een nieuwe beslissing nemen. Ze houden echter niet van verandering in hun leven.

Tweeling

Tweeling ziet de wereld als een leerplek. Communicatie is hun kracht en ze zijn altijd nieuwsgierig naar mensen om hen heen. Soms zijn ze echter rusteloos, snel uit te drukken en ongeduldig.

Kreeft

Kreeft is zachtaardig, huiselijk en erg gevoelig. Dit zijn emotionele personen die er altijd de voorkeur aan geven om stapje opzij te gaan. Soms zijn ze romantisch, sympathiek en beschermend; maar ze zijn ook erg humeurig.

Leeuw

Horoscoop Leeuw heeft energie en magnetisme om de aandacht van iedereen te trekken. Ze zijn hard in hun aanpak en houden erg van hun persoonlijke uiterlijk. Ze zijn echter gemakkelijk geïrriteerd als ze niet aan hun hoge verwachtingen voldoen.

Maagd

Maagden zijn erg kritisch in hun aanpak. Ze willen dat alles perfect is. Ze houden ervan om op een ordentelijke manier te handelen. Zij zijn intelligente en gereserveerde personen alszijnde Maagd horoscoop; soms ook ingetogen.

Weegschaal

Weegschaal-mensen zijn goed om in balans te blijven in hun leven. Ze zijn warm en aangenaam. Ze zijn erg goed in het aantrekken van anderen. Ze kunnen echter problemen hebben in hun relaties.

Schorpioen

Schorpioenen laten je eenvoudigweg hun aanwezigheid voelen. Je kunt ze niet negeren. Ze willen respect; en soms kunnen ze ook luid zijn. Deze mensen zijn erg goed in het voor altijd vasthouden van wrok.

Boogschutter

Boogschutters zitten vol avontuur. Ze hebben een extreme vastberadenheid en enthousiasme met alles wat ze doen. Ze houden van grootse plannen en grote beloften; maar ze hebben ook een reputatie van “veel gescheer maar weinig wol”.

Steenbok

Steenbok is het tiende teken van de Zodiac. Deze mensen zijn serieus, maar ook humoristisch met een perfecte timing. Ze zijn erg geduldig en over het algemeen goed gebouwd. Ze hebben echter de reputatie ’traag te handelen’ en lusteloos te zijn.

Waterman

Watermannen zijn onafhankelijk, origineel en op de een of andere manier uniek in hun aard. Mensen vragen hen om advies. Deze personen zijn intellectueel en nieuwsgierig. Ze hebben echter de reputatie fysiek zwak te zijn.

Vissen

Vissen zijn openhartig, vredig, zachtaardig, stil en verlegen. Ze zijn echter geen goede beslissers.  De dromers onder de sterrenbeelden .

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/
3eGolf.nl