3EGolf
Image default
Verbouwen

Bouw milieubewust met isolerende SIP-panelen

Gaat u een nieuw huis of bedrijfspand bouwen, maar wilt u wel dat deze zo milieuvriendelijk als mogelijk gebouwd wordt? Bekijk dan eens de optie om te bouwen met een SIP-bouwsysteem. De isolerende SIP-panelen van SIP Europe uit Delfgauw zijn een milieubewuste keuze. Dankzij de hoge isolatiewaarden die deze panelen hebben en het koudebrugarm bouwen, zult u een laag energieverbruik hebben. U hoeft in een goed geïsoleerde ruimte namelijk minder energie te gebruiken om uw huis te koelen of te verwarmen. Deze isolatiewaarde in de isolatiekern van de panelen van dit bedrijf zakt ook niet. U zult in een huis of bedrijfspand dat met deze SIP-panelen gebouwd is dus altijd energieneutraal leven of werken.

Een gebouw construeren in diverse vormen

Ook als u nadenkt over een gebouw in een uitdagende vorm, kunt u bij SIP-Europe terecht. Dit bedrijf maakt gebruik van lichtgewicht SIP-panelen die een oplossing bieden voor verschillende soorten daken, binnen- en buitenwanden of de fundering van uw gebouw. Zo kunt u met behulp van het SIP-constructiesysteem kiezen voor een vlak of een hellend dak. Ook is het bij gebruik van SIP-panelen mogelijk om te kiezen uit een groot aanbod aan definitieve afwerkingen. U kiest onder andere voor geventileerde gevels of klassiek pleisterwerk. Er is veel mogelijk! U geeft eenvoudig al uw wensen aan de experts van dit bedrijf door tijdens de ontwerpfase. Zij geven u dan advies over alle realistische ontwerpen. U heeft bij dit bouwsysteem bovendien de mogelijkheid om het te combineren met een ander constructiesysteem, wat het een ideaal systeem maakt voor zowel uit- als aanbouw.

Kies voor goede projectmanagement

Als u met SIP Europe gaat bouwen, hoeft geen onderaannemers in dienst te nemen. De specialisten van dit bedrijf leveren namelijk een compleet SIP-cascobouwsysteem. Zij staan voor u klaar vanaf het ontwerp van uw SIP-panelen tot de montage. Op deze manier bespaart u geld én tijd, want een SIP-casco kan binnen enkele weken gebouwd worden.

3eGolf.nl