3EGolf
Image default
Beauty en verzorging

De beste clip in extensions voor ieder haartype

De beste clip in extensions voor ieder haartype

Het aanschaffen van de juiste clip in extensions voor jouw haartype kan best wel lastig zijn. Iedereen heeft immers een ander haartype en een andere haarkleur. Daarom is het moeilijk om extensions te vinden die precies bij jouw type haar passen. Bovendien moeten de extensies de precieze kleur hebben die jij in gedachten had. Anders zal het misschien wel onnatuurlijk gaan lijken, en dat wil je uiteraard niet. Clip in extensions zijn eigenlijk gewoon plukken nephaar die je in jouw kapsel kunt bevestigen. Zo lijkt je haar dikker en bovendien kun je het ook langer laten lijken. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer jouw natuurlijke haar niet zo lang kan groeien als jij wilt. Ieder haar heeft immers een groeigrens. Ook wanneer je je haar te dun vindt, kunnen clip in extensions dé uitkomst bieden. Er zijn nog meer soorten extensies, die hieronder benoemd zullen worden. Zo weet je zeker dat je de juiste variant hebt voor wat jij wilt.

 

Clip in extensions of keratine- en wax-extensies?

Naast de eerste variant van extensies kun je ook kiezen voor keratine-extensies of wax extensies. Deze varianten van extensies bestaan eigenlijk simpelweg uit een streng haar die met polymeer kan worden bevestigd. Het is een soort aanhechting, die in jouw eigen haar wordt vastgemaakt. Dit wordt gedaan met behulp van een warmteconnector. Zo kan de streng haar in jouw eigen haar worden gesmolten. Dit is dus erg stevig en blijft goed zitten. Ook met geluidsgolven kunnen deze extensies vastgemaakt worden. Wax extensies worden over het algemeen gemaakt van echt, menselijk haar. Vaak komt dit uit India, omdat veel vrouwen daar regelmatig hun haar doneren bij tempels.

 

Speciaal Remy-haar in plaats van clip in extensions

Remy-haar is een andere vorm van haar extensies. Dit is haar dat bij donoren wordt afgeschoren terwijl het in een staart is vastgebonden. Wanneer je Remy-haar als extensie krijgt, krijg je dus eigenlijk een heel kapsel. Daarom is Remy-haar vooral geschikt voor mensen die vroeg kaal zijn geworden, bijvoorbeeld door medicijnen voor een bepaalde ziekte. Kenmerkend van Remy-haar is dat het er heel realistisch uitziet. Dat komt natuurlijk omdat het echt haar is.

 

https://www.oxyextensions.be/
3eGolf.nl