3EGolf
Image default
Bedrijven

De ideale medische behandelstoel voor uw OK

De ideale medische behandelstoel voor uw OK

Op een OK is het van groot belang om meubilair te hebben staan dat aan alle eisen voldoet. Dit gaat vooral op voor de medische behandelstoel. Deze stoel moet stevig en comfortabel zijn, maar ook eenvoudig in te stellen zijn door de behandelaar in kwestie. De stoel moet echt een verlengstuk zijn van het werk, met een geheel intuïtieve bediening. Bij VAB hebben we een stoel ontwikkeld die aan al uw eisen zal voldoen.

De intuïtieve medische behandelstoel

Bij het ontwerpen van OK meubelen wordt er door VAB Value in Healthcare onder andere veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak van de stoel. Eigenlijk moet u er als behandelaar helemaal niet over na hoeven denken hoe de stoel werkt en moet de bediening altijd soepel gaan. Per slot van rekening doet u belangrijk werk dat al uw aandacht vereist. Vandaar ook dat wij een stoel hebben ontwikkeld die u geheel intuïtief kunt bedienen.

Een ruim assortiment aan OK meubelen

VAB is een toonaangevend bedrijf als het aankomt op OK meubelen. We verkopen alles wat er maar in een OK gebruikt kan worden. We hebben het dan niet alleen maar over onze medische behandelstoel, maar ook over bijvoorbeeld producten voor patiëntverwarming, instrumententafels en operatiestoelen. Alles ontworpen en geproduceerd naar de hoge eisen die wij en onze gebruikers aan onze producten stellen.

Meer weten over onze OK meubelen?

Indien u meer wilt weten over onze OK meubelen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. Vertel ons waar volgens u een medische behandelstoel aan moet voldoen en wij presenteren u het product dat hierop aansluit. We hebben bij het ontwerpen van ons meubilair altijd de wensen van onze gebruikers voorop staan.

https://vab.nl/
3eGolf.nl