3EGolf
Image default
Auto's en Motoren

De meest betrouwbare occasions bij een autodealer uit Etten-Leur

Iedereen die op zoek is naar een occasion is happig op de betrouwbaarheid. Hoe is de vorige eigenaar met de auto omgesprongen? Is er bijvoorbeeld een onderhoudsboekje aanwezig bij de dealer? Maar ook hoe duur het is om onderdelen te laten vervangen en hoe zuinig de auto rijdt, zijn belangrijke factoren die de betrouwbaarheid bepalen.

3 tips en een uitstekende autodealer in Etten-Leur

Je wilt praktisch advies over occasions ander zou je dit niet eens lezen. Doen we voor je. Onthoud wel dat je met deze tips zoveel mogelijk zekerheid krijgt dat je een goede aankoop doet. Het is geen garantie dus let altijd op de dealer waar je naartoe gaat. Je eigen gevoel is hierbij altijd het meest belangrijke. Uiteindelijk draait het allemaal om vertrouwen.

De tips

  • Kies voor een vertrouwd merk.

Never change a winning team. Natuurlijk zijn er tegenwoordig veel meer automerken dan pakweg 20 jaar geleden. En veel van deze merken, Tesla om er maar een te noemen, maken prima auto’s. Maar jij bent op zoek naar een prima auto waar je ook nog eens jarenlang plezier van hebt zonder je blauw te betalen.

Merken als Volkswagen, Ford, Toyota en Audi maken al jarenlang goede auto’s. Het voordeel voor jou als je een occasion koopt is dat onderdelen makkelijk te verkrijgen zijn en relatief goedkoop. Veel reparaties zijn makkelijk uit te voeren waardoor ook de personeelskosten lager uitvallen.

  • Test de auto op zuinig rijden

De brandstofprijzen in Nederland zijn niet mals. Je portemonnee zal je dan ook dankbaar zijn als je auto lekker zuinig rijdt. Met de komst van turbo’s, Ecoboost en motor managementsystemen rijden moderne auto’s een stuk zuiniger dan jaren geleden. Kijk bij een occasion daarom goed naar de soort brandstof die de motor verbruikt en maak een proefrit! Draait de motor soepel? Komt er geen zwarte rook uit de uitlaat? En hoeveel verbruik je nu daadwerkelijk?

  • Let op de prijs-kwaliteitverhouding

Nogal logisch zou je denken. Maar kijk goed naar hoeveel waar je voor je geld krijgt. Een auto kan aantrekkelijk geprijsd zijn maar als deze erg Spartaans is uitgerust, ligt er wellicht een betere deal in het verschiet. En opties als elektrische ramen, airco en een USB-aansluiting zijn toch wel heel makkelijk vind je niet? De meeste moderne auto’s hebben deze opties als standaard, maar dat geldt niet voor alle occasions.

Oh ja, je zoekt ook nog een goede autodealer

Bijna vergeten! Nogmaals, jouw gevoel is het meest belangrijke bij het kopen van een auto. Vertrouwen in de handelaar is cruciaal. Bij autodealer MV Motive in Etten-Leur vind je occasions die aan de bovenstaande adviezen voldoen. En met diensten als Autotrust garantie, ruime openingstijden en de mogelijkheid om altijd een proefrit te maken, bieden ze het vertrouwen dat je zoekt.                                       

3eGolf.nl