3EGolf
Image default
Verenigingen

De strijd van de VSU tegen de malafide slotenmaker

Hoe je je als betrouwbare slotenmaker kan onderscheiden van ondernemers die het minder nauw nemen met de wetgeving? Door je te verenigen. De Vlaamse Slotenmakers Unie werd daarom in het leven geroepen. Deze vakorganisatie groepeert kwalitatieve en betrouwbare slotenmakers, deelt expertise en zorgt ervoor dat de regels gerespecteerd worden. Maar al te vaak komen slotenmakers negatief in de daglicht en tussen het koren zit heel wat kaf. Ben je op zoek naar een betrouwbare slotenmaker die vakwerk levert tegen een correcte prijs, kies dan een slotenmaker die aangesloten is bij de VSU. Zo ben je zeker!

Waarom je als slotenmaker aansluiten bij de VSU?

Waarom slotenmakers zich aansluiten bij de VSU? Daar zijn een aantal redenen voor. Er gaan interessante opleidingen door, waardoor aangesloten slotenmakers op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de sector. Bovendien onderstrepen slotenmakers er hun betrouwbaarheid mee. Erkende slotenmakers die deel uitmaken van de VSU engageren zich immers tot een correcte werking. Zij rekenen correcte prijzen aan, gaan op een gepaste manier om met hun klanten en rekenen geen torenhoge forfaits aan. Het zijn bovendien stuk voor stuk vakmensen.

Slotenmakers verenigen zich

Het feit dat kwalitatieve slotenmakers zich verenigen was echt nodig. Er zijn immers heel wat spelers in de sector die het minder nauw nemen met de regels, woekerprijzen aanrekenen en soms regelrecht klanten onder druk zetten en afdreigen. Door beroep te doen op een erkende slotenmaker die aangesloten is bij de VSU voorkom je dit soort oplichting. Er is geen enkele reden om op een andere slotenmaker een beroep te doen.

De dichtstbijzijnde slotenmaker vind je hier!

Hoe je deze kwalitatieve slotenmakers kunt vinden? Wel, op de website van de VSU vind je een handige overzichtskaart. Hier vind je alle aangesloten slotenmakers terug. Je kunt per postcode zoeken zodat je steeds de dichtstbijzijnde slotenmaker kunt contacteren. Zo voorkom je oplichterij én heb je snel een oplossing. Bovendien moet je op deze manier niet op zoek gaan op Google. waar je geen enkele garantie hebt. We horen maar al te veel dat mensen veel te veel moeten betalen bij de eerste de beste (malafide) slotenmaker.

https://www.vsu.be/nl/contact/klachten/
3eGolf.nl