3EGolf
Image default
Woning en Tuin

De tuinposters van Tuinposter.nl overleven generaties

Wat mijn tuinposter gekost heeft? Geen idee meer, maar die hangt er al jaren en ik ben er super tevreden van. Zeker meer dan 10 jaar geleden heb ik mijn eerste tuinposter bij Tuinposter.nl gekocht en sindsdien hangt ze nog steeds in mijn tuin. Ik heb toen gekozen voor een doorkijkje zodat het lijkt of je kijkt in een andere tuin. Misschien dat het nu na al die jaren wel tijd is om een nieuwe buitenposter op de kop te tikken.

Waarom ik zo te spreken ben over mijn buitenposter? Wel simpel, na al die jaren is de poster nog steeds in perfecte staat. Er zitten geen scheuren in, de kleuren zijn nog altijd even sprankelend en de poster heeft toch echt wel wat te verduren gehad. In weer en wind heeft het buitenschilderij de weersomstandigheden getrotseerd. Verder bedekt mijn tuinposter perfect de lelijke donkere schutting waar ik al jaren op keek, maar nooit tevreden van was. Mijn buitenschilderij heeft kleur in mijn tuin gebracht en maakte me vaak instant vrolijk. Zeker in de winter, als het allemaal wat somberder is.

Kies uit duizenden foto’s en bestel je tuinposter vandaag nog!

Welke foto ik nu ga kiezen voor in mijn tuin? Nog geen idee, want de keuze is enorm. Waarschijnlijk ga ik eens voor een heel andere tuinposter. Waarom is geen tropisch strand, een bloemenhaag of misschien wel een prachtig natuurlandschap. Eerst ga ik eens in mijn eigen fotocollectie kijken. Bij tuinposter.nl kun je immers ook je eigen foto op je poster laten drukken. De laatste tijd heb ik wel wat gereisd en ongetwijfeld moeten daar goede foto’s tussen zitten.

Ga voor de grootste muurposter

Het bestellen van een muurposter is overigens super eenvoudig. Iedereen kan het, zelfs op mijn leeftijd vormt het geen enkel probleem. Je kiest een foto, kiest het materiaal waarop je je foto wil drukken en geeft vervolgens de afmetingen in. Deze afmetingen kun je volledig zelf kiezen, je tuinposter is dus steeds op maat. Ik denk dat ik deze keer voor een nog iets groter exemplaar ga. De vorige keer durfde ik dat niet goed, maar ondertussen weet ik dat een tuinposter in XXL formaat perfect kan.

Bestel vandaag nog een tuinposter, geniet ervan net zoals ik en weet dat dit buitenschilderij, want dat is het eigenlijk, jaren mee gaat. Een tuinposter is een decoratiestuk dat er hangt voor een hele tijd.

http://www.tuinposter.nl
3eGolf.nl