3EGolf
Image default
Groothandel

Dit is dé leverancier van horeca-apparatuur voor al jouw essentials en meer

Of je nu op het punt staat om voor de eerste keer de deuren van een horecaonderneming te openen voor het publiek, of dat je inmiddels een door de wol geverfde ondernemer bent: het zal geen nieuws voor je zijn dat het runnen van een onderneming als deze met hoge kosten gepaard gaat. Naast vergunningen, marketing en de huur van je ruimte is ook de horeca-apparatuur en bijbehorende benodigdheden een flinke kostenpost. Je wilt je personeel immers voorzien van de zaken die ze nodig hebben om gasten van een optimale ervaring te voorzien. Bij Balans, dé leverancier van horeca-apparatuur, ben je aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardige artikelen tegen een aantrekkelijke prijskwaliteitverhouding.

 

Alle benodigdheden voor horecaondernemingen onder één dak

Hoe prettig is het om al je benodigdheden, van ovens tot kokskleding en een vershoudfolie dispenser, onder één dak te kunnen vinden? Geen onnodig lange zoektocht bij verschillende aanbieders, maar alles wat je nodig hebt in één keer aanschaffen. Tot de essentials van een horecaonderneming behoren onder andere ovens, fornuizen, koffieapparaten, koelkasten, vaatwassers en friteuses, maar ook benodigdheden als servies, bestek, menupresentatie, meubilair en de hierboven al even genoemde vershoudfolie dispenser. Bij dé leverancier van horeca-apparatuur zijn ruim 7500 artikelen direct op voorraad. Ben je op zoek naar iets wat je onverhoopt niet in het assortiment terugvindt? De medewerkers van het bedrijf denken graag met je mee.

 

Kwaliteit en innovatie

Terwijl jij je dagelijks inzet om jouw klanten het beste te bieden, doet Balans hetzelfde voor jou. De leverancier van horeca-apparatuur breidt zijn reeds brede assortiment doorlopend uit. Het bedrijf stelt hoge eisen aan zijn assortiment en streeft te allen tijde naar een optimale prijskwaliteitverhouding. Ontwikkelingen op het gebied van horeca-apparatuur, maar ook andere benodigdheden als een vershoudfolie dispenser worden nauwlettend in de gaten gehouden. Zo vind je in de webshop altijd de meest vernieuwende artikelen. Bezoek de website voor diverse soorten vershoudfolie.

3eGolf.nl