3EGolf
Image default
Bedrijven

Een koffer op maat, maar dat is logisch

Als drukbezet ondernemer bezoekt u doordeweeks veel verschillende bedrijven. Bij al die bedrijven moet u een presentatie geven of je product laten zien. Dan is het natuurlijk ideaal als je een flightcase op maat bij hebt. Ongeacht het product dat u vervoert, blijft het materiaal onderweg veilig en op z’n plek. Dit omdat er ook koffer schuim op maat in de binnenkant in zit.

Koffer schuim op maat

De binnenkant van de koffer heet ook wel het koffer interieur. Door het schuim op maat te maken kan eigenlijk elk willekeurig product in de koffer vervoerd worden. De schuimvulling in de koffer bestaat in de regel uit polyurethaan of polyethyleen. Het kan op gemaakt worden door te stansen, watersnijden of frezen. Met de huidige moderne technieken is eigenlijk niks te gek als ontwerp.

Ook voor particulieren

Zodra men het heeft over een flightcase op maat verwacht men dat koffers op maat alleen voor industriële bedrijven zijn weggelegd. Maar niet iets minder waar. Ook kleine zelfstandige kunnen er gebruik van maken. Zo is de promotie koffer make-up erg populair. Met de promotie koffer make-up weet u zeker dat alle nagellakjes en poeders op de juiste plek in de koffer blijven zitten en keer op keer veilig op locatie aankomen. Zo wordt reizen een erg aangename en plezierige ervaring in plaats van een strijd met alle te vervoeren spullen.

Concluderend

Voor welke toepassing u koffers op maat, zowel aan de binnen als aan de buitenkant, nodig heeft, niks is te gek. Denk goed na over wat u wilt vervoeren en dan zorgt de koffer op maat specialist voor de perfect bijpassende koffer. Het schuim aan de binnenkant wordt op maat gemaakt. Aan de buitenkant is het zelfs nog mogelijk om bijvoorbeeld uw logo of huisstijl te gebruiken. Zo ziet u eruit als een covermodel naast het beste koffer model.

https://insolpa.com/

Gerelateerde artikelen

Hoeslakens

Eve fotografie

Schakel de specialisten van DPV Montage in

3eGolf.nl