3EGolf
Image default
Verbouwen

Een lekker warm huis met gevelisolatie met steenstrips

Wilt u het graag wat warmer hebben in huis? Dan is gevelisolatie met steenstrips echt iets voor u. Dit is zeker het geval als u woont in een karakteristieke woning zoals een woonboerderij. Deze steenstrips worden uitgevoerd in de vorm van panelen, gemaakt van een zeer goed isolerend materiaal. Dit betekent dat u op een eenvoudige manier uw woning beter isoleert, en ook nog eens zorgt voor een stijlvolle baksteenlook op de muren, wat zorgt voor een gezellige oud-Hollandse sfeer.

Eenvoudig en snel een goede gevelisolatie, die ook nog eens mooi is

De steenstrips van Isoklinker Nederland zorgen voor een goede gevelisolatie van de buitenmuren van uw woning, die eenvoudig bekleed kunnen worden met de panelen. Dit kan in een dag gebeuren, zodat u snel profiteert van een lagere energierekening. Ook zien de panelen er prachtig uit. U heeft zonder een hevige verbouwing een prachtige oude woonboerderij, die ook nog eens voorzien is van de gemakken van tegenwoordig, zoals een goed geïsoleerd huis en het gemak waarmee de panelen te onderhouden en schoon te maken zijn. U hoeft de panelen maar heel af en toe te voorzien van een nieuw laagje vuil- en waterafstotende lak, en u maakt de panelen gewoon schoon met een vochtige doek.

Laat u goed adviseren over deze vorm van gevelisolatie met steenstrips

Wilt u meer weten over deze unieke vorm van isolatie, die het meest effectief is bij gebruik tegen de buitenmuren van uw woning? Ontdek de steenstrips die uitgevoerd worden met panelen in diverse kleurstellingen en met diverse baksteenmotieven. Wilt u niet helemaal naar de showroom hoeven reizen? Neem dan contact op met deze specialist, want ze beantwoorden al uw vragen graag. U krijgt bijvoorbeeld advies over de plaats waar u de gevelisolatie met steenstrips het best kunt plaatsen, of bijvoorbeeld over de kleur die het best past bij uw inrichting.

3eGolf.nl