3EGolf
Image default
Bedrijven

Een loopbaancoach via Volkerink & Partners

Wat betekent een loopbaancoach voor u?

Aan het werken dat we doen tijdens het leven, wordt de meeste tijd besteedt. Op zich is dat natuurlijk niet erg, maar dan is het wel belangrijk dat u met plezier uw werkzaamheden uitvoert. U kunt echter op een punt komen dat u een hekel krijgt om naar uw werkt te gaan. Dan wordt uw leven zwaar en moet u er wat aan doen om ervoor te zorgen dat u geen burn out of iets dergelijks krijgt. Wanneer u er al een langere tijd mee rondloopt en op een punt komt dat u definitief heeft besloten om ander werk te zoeken, is het verstandig om gebruik te maken van een loopbaancoach. Woont u in Groningen, neem dan een loopbaancoach Groningen. De loopbaancoach Groningen is de juiste persoon om samen met u te zoeken naar geschikt ander werk.

Wat doet een loopbaancoach Groningen voor u?

Wanneer u de juiste loopbaancoach Groningen heeft gevonden, gaat u samen kijken wat voor werkzaamheden voor u geschikt zijn. Er wordt door middel van gesprekken gekeken naar het nieuwe doel dat u voor ogen heeft en wat u kunt bereiken. Omdat er niet tijdens het eerste gesprek al een loopbaanadvies kan worden gegeven, zullen er meerdere gesprekken volgen. De loopbaancoach Groningen zal u nooit een bepaalde richting opsturen, maar zal u zelf de juiste route laten ontdekken. Het loopbaanadvies dat de loopbaancoach Groningen geeft, zal overeenstemmen met uw gedachten.

De gesprekken met de loopbaancoach Groningen

Een loopbaancoach zal nooit ingaan op gesprekken die over uw persoonlijke situatie gaan. Wanneer er problemen zijn, die met uw persoonlijke situatie te maken hebben, zal een loopbaancoach u eerst door kunnen doorverwijzen naar de huisarts, die u naar een psycholoog kan doorsturen om eerst de problemen op te lossen. Wanneer de persoonlijke problemen opgelost zijn, kunt u voor het zoeken naar ander werk weer de loopbaancoach benaderen.

De leeftijd om een loopbaancoach te benaderen

De leeftijd dat u gebruik wilt maken van een loopbaancoach maakt niets uit. Het maakt ook niet uit of u een man of een vrouw bent. Een loopbaancoach zal u helpen wanneer u ander werk wilt zoeken. De grootste groep personen die van een loopbaancoach gebruik maken, zijn tussen de dertig en veertig jaar. Er gaan ook veel personen naar een loopbaancoach, omdat ze ander werk moeten zoeken, doordat ze door een bepaalde omstandigheid arbeidsongeschikt zijn geworden. Een loopbaancoach zal u aan het eind van de gesprekken een loopbaanadvies geven, maar u bepaalt zelf wat u er mee gaat doen.

https://www.volkerinkenpartners.nl/
3eGolf.nl