3EGolf
Image default
Beauty en verzorging

Een mooi bruin kleurtje het hele jaar door

Je kent het wel: het wordt weer winter en je bruine tintje begint weer te vervagen. Niet fijn, want jij bent graag het hele jaar een beetje bruin. Als je dit herkent dan is een natuurlijke zelfbruiner de oplossing voor jou. Op deze manier kun je het hele jaar door een bruin kleurtje houden. Dit kan op een gezonde manier, want je huid hoeft niet onder de zonnebank waar blootstelling is aan straling. Dat is nog eens handig. Maar hoe werkt een zelfbruiner dan precies?

 

Hoe het werkt

Als je met de zelfbruiner een optimaal resultaat wilt bereiken dan is het heel belangrijk om de natuurlijke zelfbruiner op een goede manier aan te brengen. Waarom dit zo belangrijk is? Je wil niet rondlopen met gekke bruine vlekken in je gezicht. Het aanbrengen is niet lastig en het neemt ook niet veel tijd in beslag, maar de voorbereiding moet je wel goed doen. Het start bij de reiniging van je huid. Ga voordat je de zelfbruiner aanbrengt even douchen. Als je ook op je gezicht de zelfbruiner aan wil brengen moet je er ook voor zorgen dat je make-up van je gezicht is. Na het douchen doe je een bodylotion op je huid, dit is essentieel want anders pakt de natuurlijke zelfbruiner niet. Een droge huid is dus echt geen optie. Als de bodylotion goed is ingetrokken kun je de zelfbruiner gaan aanbrengen. Je kunt deze het beste aanbrengen in kleine hoeveelheden. Terwijl je de zelfbruiner aanbrengt kun je het beste cirkelvormige bewegingen maken op je huid, dan pakt deze het beste. Na het aanbrengen moet je je handen goed wassen en dan ben je ready to go.

 

Aanschaffen

Een natuurlijke zelfbruiner kan je  net als een natuurlijke gezichtscrème heel gemakkelijk online aanschaffen. Ze zijn er in alle soorten en maten. Je zou kunnen kiezen voor de zelfbruiner van Origanic. Dit is een hele luxe zelfbruiner. In 2019 heeft dit product zelfs een award gewonnen. De award die gewonnen is, is de award voor het beste product van het jaar 2019 in de Britse Vogue. Een echt topproduct dus.

3eGolf.nl