3EGolf
Image default
Bedrijven

Een tuinhuis dat het best bij u past

Verschillende soorten

Tuinhuisjes zijn er in alle soorten en maten. Van een kleine, afgesloten opslag tot een speelpaleis voor de kinderen of outdoor bioscoop, alles is mogelijk. Natuurlijk hoeft het geen afgesloten ruimte te zijn. Een overkapping of carport kan ook veel gemak opleveren. Van alle factoren het meest profiteren, wordt natuurlijk bereikt door de zaken met elkaar te combineren. Een overdekte oprit, met daarbij een afsluitbare werkplaats is de ideaalsituatie voor elke professionele hobbyist. Verschillende tuinhuisjes in Emmen zijn hiervan een mooi voorbeeld.

Grootse projecten

Het is natuurlijk belangrijk dat een groot project op een passende manier wordt aangepakt. Wanneer uw droom van een tuinhuisje uitmondt in een voor bewoning geschikt chalet, is het van belang dat er met alle omliggende factoren rekening wordt gehouden. Denk hierbij aan praktische zaken als het organiseren van de juiste vergunningen, maar ook een degelijke fundering is hier onmisbaar. Zo wordt voor een houtbouw in Assen het volledige project voor de klant verzorgd. Ook is het uiteraard mogelijk om uw project als bouwpakket aangeleverd te krijgen, al blijkt in de praktijk dat veel klanten het project graag volledig laten verzorgen door Fries Houtbouw.

Advies op maat

Hoe groot, vernieuwend of uitdagend uw project ook is, een advies op maat van een expert met meer dan 30 jaar ervaring is hierin onmisbaar. Fries Houtbouw komt hiervoor graag bij u op locatie om de situatie met u door te nemen, het ontwerp af te stemmen en zo samen met u te zorgen dat uw droom werkelijkheid wordt. Er wordt samen gekeken naar verschillende houtsoorten, dakbedekking en uiteenlopende soorten ramen voor de juiste lichtinval. Hierbij wordt elke klant bezocht, ook voor houtbouw in Tynaarlo, om u te begeleiden bij elke stap, van de eerste schets tot de laatste schroef.

https://www.frieshoutbouw.nl/

Gerelateerde artikelen

Materiaalkunde kan de oorzaak van problemen verhelpen

Met Ivanhoe Interieur Design scoort u een ridderlijk mooie inrichting

Keukenrenovatie door een specialist doet precies wat u wenst

3eGolf.nl