3EGolf
Image default
Bedrijven

Feestboot in Amsterdam

Feestboot Amsterdam

Wilt u met uw gezelschap zittend feesten in Amsterdam? Dat kan bij Event op het Water. Event op het Water. Stap aan boord bij ons en beleef het deze unieke ervaring. Wij nemen voor u alle tijd om met u uw event naar eigen smaak in te richten. Dat kan bij ons aan boord en kunnen wij u rondleiden en vertellen over alle mogelijkheden die ons schip te bieden heeft. Heerlijk varen door de Amsterdamse grachten of wilt u een vrijere uitzicht op het IJ? Wij hebben verschillende boten waarmee wij kunnen varen over het IJ van Amsterdam of door de grachten. Of het nu gaat om een groot of klein gezelschap wij van Event op het Water helpen u graag.

Onze feestboot is er voor iedere feestelijke aangelegenheid: verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of jubileum. Onpersoonlijke zaaltjes behoren tot het verleden. Ga lekker varen met Event op het Water! Ziet u uzelf al heerlijk genieten van bier, wijn of fris op één van onze boten?

Event op het Water

Event op het water vaart ook met de partyboot in Amsterdam en beschikt over een Partyboot in Rotterdam. Daarnaast hebben we ook de Borrelboot die zowel in Rotterdam als Amsterdam vaart, kijk op Borrelboot Rotterdam of Borrelboot Amsterdam. Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

https://eventophetwater.nl/partyboot/
3eGolf.nl