3EGolf
Image default
Beauty en verzorging

Foundation op de juiste manier aanbrengen

De meeste vrouwen gebruiken een foundation. Het zorgt er dan ook voor dat je gezicht egaler lijkt en geeft je vaak een zelfverzekerder gevoel over jezelf. Ondanks alle voordelen kan het ook wel lastig zijn om ten eerste de juiste foundation te vinden, maar daarna ook om deze aan te brengen.

Opzich is het geen hogere wiskunde om de foundation aan te brengen, maar door de juiste techniek te gebruiken, blijft de foundation wel langer zitten. Hierdoor heb je niet het gevoel dat je aan het einde van de dag met een blote billen gezicht thuis komt.

De voorbereiding

Voordat je begint met je foundation aanbrengen zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Allereerst moet je gezicht goed schoon zijn. Dit kun je doen met een reiniger. Daarna is een goede crème belangrijk.

Hierdoor is je huid goed gehydrateerd en blijft de foundation ook beter zitten. Als laatste is een goede make-up primer nog belangrijk. Een primer zorgt er namelijk voor dat je huid glad en egaal wordt.

De manieren

Het aanbrengen van foundation kun je op verschillende manieren doen. Zo is het mogelijk om de foundation met een kwastje aan te brengen, maar kun je ook een beautyblender gebruiken.

Dit is een soort van sponsje, die er voor zorgt dat de foundation op de juiste manier wordt aangebracht. Het hangt helemaal van jezelf af, wat voor jou het beste werkt en voor welke methode je kiest om de foundation aan te brengen.

https://www.prettyme.be
3eGolf.nl