3EGolf
Image default
Bedrijven

Heerlijk slapen en ontwaken met een wollen deken baby

Met een wollen babydekentje van Woolskins kan uw baby helemaal ontspannen en heerlijk wegdromen. De wolvezels hebben een ademende werking en helpen uw kindje om zich beter op temperatuur te houden. In de winter blijft uw zoon of dochter lekker warm, in de zomer zorgt een wollen dekentje voor koelte. De producten zijn veilig en gezond voor kinderen. Als u een wollen dekentje tijdens de zwangerschap vaak bij u neemt, dan kan het bovendien uw geur opnemen. Zo krijgt uw baby na de geboorte een geborgen, veilig gevoel.

Multifunctionele babydeken van wol

Zowel voor thuis als voor onderweg heeft Woolskins de fijnste wolproducten. Een wollen wikkeldeken met openingen voor veiligheidsriempjes is bijvoorbeeld ideaal voor in de Maxi-Cosi of in de kinderwagen. Ook de wiegdekentjes zijn soepel en zacht en vormen een natuurlijke thermostaat, zodat uw kindje een stabiele temperatuur kan onderhouden. Een wollen deken baby is niet alleen aangenaam om onder te slapen, maar ook ideaal om op te spelen.

Wollen slaapzak of winterpak

De wol van de babyproducten van Woolskins komt uit Europa en wordt ecologisch verantwoord geproduceerd. De wollen items, van schapenvachtjes tot slaapkleding, zijn veilig voor jong en oud en afkomstig van bedrijven die vakmanschap bieden en een enorme kennis en passie voor wol hebben. Met een wollen winterpak met wantjes en capuchon blijft uw kindje heerlijk warm tijdens een frisse wandeling. Een schattig slaapzakje van wol reguleert de lichaamstemperatuur en houdt uw kindje ’s nachts droog en comfortabel.

Wilt u bij Woolskins een wollen deken voor uw baby aanschaffen? Deze wordt plasticvrij naar u verstuurd. Ook de producenten van de wollen babyspullen werken zonder plastic. De wol is hypoallergeen, zelfreinigend en helpt uw kindje beschermen tegen allergie en astma op latere leeftijd. Laat uw baby rustig slapen en goedgehumeurd de dag beginnen!

https://www.woolskins.eu

Gerelateerde artikelen

Wil je een jaarboek of almanak drukken?

Maak gebruik van de beste autogarage Deventer

Het starten van een horecazaak

3eGolf.nl