Hotel in Sauerland – Kom langs in één van onze Parkhotel Sauerland hotels

Bent u op zoek naar een hotel in Sauerland? Dan moet u zeker eens kijken wat onze hotels van Parkhotel Sauerland te bieden hebben.

Want voor een  echt vakantiegevoel hoef je niet uren in de auto te zitten of zelfs het vliegtuig te pakken. Het Sauerland heeft alles te bieden wat u nodig heeft. Onze hotels zitten gemiddeld op zo’n 3 uur rijden vanaf Utrecht, wat er natuurlijk voor zorgt dat u niet extra vermoeid aan komt na een lange autorit of vliegreis.

Wat heeft het Sauerland u allemaal te bieden?

Het Sauerland heeft u niet alleen prachtige natuur te bieden, maar ook geweldig lekker eten en drinken, veel bezienswaardigheden, is het daarnaast ook een fantastische plek om te wandelen en te fietsen en uiteraard vind u bij ons in het Sauerland erg mooie golfbanen. Genoeg te doen dus!

Boek bij één van de Parkhotel Sauerland hotels

Om uw vakantie of weekend weg extra compleet te maken, raden wij u aan om te boeken bij een van de hotels van Parkhotel Sauerland. Parkhotel Sauerland bestaat uit twee hotels, genaamd: “Parkhotel Schmallenberg” en “Parkhotel Andreasberg”. Hier kunt u helemaal tot rust komen en geeft dat net dat extra geluksgevoel, wanneer u heerlijk uitgeslapen in onze heerlijke bedden heeft geslapen, of wanneer u geniet van ons fantastisch lekker eten en drinken.

Beide hotels zijn volledig gemoderniseerd en wordt gerund door een gemixt team onder leiding van een Nederlands stel. Doordat dit een Nederlands stel is, kunt u dus gewoon met een gerust hart Nederlands blijven praten, wat het natuurlijk extra makkelijk maakt om uw wensen met ons te communiceren. Wij houden hier dan graag rekening mee.

Benieuwd geworden? Bekijk onze website

Bent u benieuwd geworden naar wat onze hotels u te bieden heeft? Bekijk dan vooral onze website. Hierop kunt u alle informatie vinden waar u naar op zoek bent. Denk hierbij aan onze arrangementen, onze kamers, ons eten en drinken en nog veel meer.

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bedankt en hopelijk tot snel!

https://parkhotel-sauerland.com/nl/hotel-sauerland/
Terug naar boven